Στην έκθεση ATHENS INTERNATIONAL TOURISM &CULTURE EXPO 2023 η Περιφέρεια

 

Η γαστρονομία αποτελεί βασικό συστατικό του τουριστικού προϊόντος των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής τους προωθούνται και τα τοπικά προϊόντα. Με αυτό το σκεπτικό, κατά την συμμετοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στην έκθεση ATHENS INTERNATIONAL TOURISM&CULTURE EXPO 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 6 έως 8 Δεκεμβρίου, οργανώνεται εκδήλωση για τη γαστρονομία και τα προϊόντα των νησιών μας, την οποία θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο περίπτερο της Π.Β.Α. με προσκεκλημένους τους πάνω από 100 διεθνείς buyers (touroperators, τουριστικά πρακτορεία) της έκθεσης αλλά και Έλληνες δημοσιογράφους. Την επιμέλεια και παρουσίαση όλης της εκδήλωσης θα έχει η τηλεοπτική σεφ και παρουσιάστρια δημοφιλών εκπομπών μαγειρικής κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία  θα παρουσιάσει τα παραδοσιακά διατροφικά προϊόντα των νησιών της Π.Β.Α., καθώς και χαρακτηριστικά παραδοσιακά πιάτα που βασίζονται σε τοπικά προϊόντα των νησιών. Η εκδήλωση θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η κ. Μπαρμπαρίγου, με σκοπό την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και προβολή στο ευρύ κοινό των παραδοσιακών συνταγών των νησιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.