Η “11η” άναψε ξανά στη Γριά των Καρδαμύλων μετά από 47 χρόνια!

47 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που το “11η” “άναψε” στην Γρια των Καρδαμύλων. Η τελευταία φορά που άναψε η 11η ήταν πριν από 47 ολόκληρα χρόνια όπως μας ενημερώνει με ανάρτηση της η Πρόεδρος του Πολιτιστικού τμήματος της τοπικής κοινότητας Καρδαμύλων Δώρα Σαββόπουλου.

 

 

 

Στην ανάρτηση της αναφέρει

“Φέτος με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια καταφέραμε να ανάψουμε μετά από 47 χρόνια το 11η πάνω στην Γριά των Άνω Καρδαμύλων. Την τελευταία φορά που άναψε το 11η ήταν το έτος 1973 από τον κ.Α.Καραμούζο μαζί με την τότε νεολαία των Καρδαμύλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που κατάφεραν να αναβιώσουν το άναμα του 11.

Στον Δημήτρη Σ.Κικκιλή, Τάσο Μ.Τσιρλή, Νικηφόρο Ι. Φοράδη, Δημήτρη Ν.Σαρρή,Γεώργιο Κ.Μακρή. Στους κυρίους Ιωάννη Κ. Μπουλά, Μιχάλη Α.Τσιρλή και σε όλους όσους βοήθησαν για να πετύχουμε και να συνεχίσουμε το άναμα σε όλες τις εθνικές μας επετείους.  Ευχαριστούμε θερμά το πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρδαμύλων για το όχημα που μας διέθεσε.

Τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις των Καρδαμύλων ευχόμαστε να γίνουμε οι συνεχιστές να ανάψουμε το 25 και στις 25 Μαρτίου.

Χρόνια πολλά Χίο και πάντα Ελεύθερη” , καταλήγει η ανάρτηση της Δώρας Σαββοπούλου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.