Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Χίου για τους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια τους και ιδιαίτερα στα παιδιά του νησιού μας, τα Χιωτάκια μας, που ακόμα μία χρονιά διέπρεψαν! Ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο ξεκινά και οι ευχές όλων μας είναι κοντά στους νέους φοιτητές! Καλή σταδιοδρομία με υγεία, δύναμη, έμπνευση και νέους, δημιουργικούς στόχους!

 

Συγχαρητήρια, επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των παιδιών, ιδίως εν τω μέσω των αντίξοων συνθηκών που επέφερε η πανδημία.

 

Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε και τους συμμετέχοντες στη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σε αυτά τα παιδιά με πολλή αγάπη θα ήθελα να μεταφέρω το μήνυμα ότι ο αγώνας για την προκοπή και την πρόοδο δε σταματά, αλλά οφείλουμε να προσπαθούμε αδιάκοπα για την επίτευξη των στόχων μας. Είναι, εξάλλου, βέβαιο ότι οι ευκαιρίες είναι πάντα παρούσες για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.