Συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Ενεργώ ως Πολίτης» οι μαθητές της Α΄& Δ΄ του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χίου-Αστικής Σχολής

 

ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΙΟΥ – 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Στα πλαίσια του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων οι τάξεις Α΄και Δ΄ του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χίου-Αστικής Σχολής  με εκπαιδευτικούς τις Ξυλά Ευφροσύνη, Κατολέων Στυλιανή, Πατσού Σοφία και Παπαδοπούλου Μαγδαληνή εφάρμοσαν δραστηριότητες από το πρόγραμμα «Ενεργώ ως Πολίτης» του Ιδρύματος Λαμπράκη.

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη, την αναλυτική τους ικανότητα, τις ερευνητικές τους δεξιότητες, τη διαπολιτισμική τους κατανόηση, την ικανότητά τους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται, την ευελιξία και προσαρμοστικότητά τους και να κατανοήσουν τις έννοιες της ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

Στις 14 Ιουνίου 2022  οι  μαθητές και οι μαθήτριες των δύο αυτών τάξεων παρουσίασαν τις δραστηριότητες που πραγματοποίησαν με το πρόγραμμα αυτό και τραγούδησαν ένα τραγούδι –σλόγκαν που αφορά την Ανακύκλωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.