Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην τουριστική Έκθεση Philoxenia 2022 στη Θεσσαλονίκη – Κάλεσμα στις επιχειρήσεις για συμμετοχή

Σε συνέχεια του υπ’ αρ. πρωτ. 79246/23-9-2022 εγγράφου μας, που αφορούσε στη συμμετοχή της ΠΒΑ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022 που θα πραγματοποιηθεί 18-20 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, σας ενημερώνουμε ότι με την από 05-10-22 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή. Η συμμετοχή μας στην εν λόγω Έκθεση κρίνεται σημαντική, δεδομένου ότι μεταξύ άλλων θα δοθεί η ευκαιρία στα στελέχη της ΠΒΑ να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες συναντήσεις (B2B) με επαγγελματίες του τουρισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος συναντήσεων της έκθεσης με Hosted Buyers από όλο τον κόσμο.

Στην εν λόγω έκθεση, παρέχεται η δυνατότητα από τον διοργανωτή (HELEXPO), συμμετοχής φορέων/επιχειρήσεων ως συνεκθέτες της ΠΒΑ στο πρόγραμμα των συναντήσεων Β2Β με δική τους ατζέντα 20 ραντεβού έναντι οικονομικής συμμετοχής προς τον διοργανωτή (HELEXPO), ύψους 300 ευρώ συν ΦΠΑ ανά φορέα/επιχείρηση. Η online πλατφόρμα Β2Β θα ανοίξει για τους συνεκθέτες στις αρχές Νοεμβρίου. Για τον λόγο αυτό, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα θα πρέπει να ενημερώσουν εγγράφως τη Δ/νση Τουρισμού (tourismos@pvaigaiou.gov.gr) έως την 31η Οκτωβρίου 2022. Δεδομένου ότι τα Β2Β θα πραγματοποιηθούν εντός του περιπτέρου της ΠΒΑ, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετεχόντων κι ως εκ τούτου αφενός θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αφετέρου η συμμετοχή συλλογικών τουριστικών φορέων θα προηγείται των ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Μετά τη λήξη της ως άνω ημερομηνίας θα ενημερωθούν σχετικά οι ενδιαφερόμενοι για την πορεία του αιτήματός τους ώστε ακολούθως όσοι θα συμμετάσχουν, με δική τους ευθύνη να προβούν στη διαδικασία εγγραφής τους.

Τέλος, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας και αποτελεσματικότερης παρουσίας μας στις ανωτέρω διοργανώσεις, όσοι εκ των φορέων και επιχειρήσεων ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις ανωτέρω εκθέσεις, ανεξαρτήτως συμμετοχής τους στα προγράμματα Β2Β, έχουν προσωπική ευθύνη για τη μέριμνα προμήθειας καρτών εισόδου και κρίνεται απαραίτητο να ενημερωθεί εγγράφως η Δ/νση Τουρισμού (κα Αγγελική Πολυτάκη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού, e-mail: tourismos@pvaigaiou.gov.gr, τηλ. 22513-52150).

Ευχαριστούμε για την εν γένει συνεργασία.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΥΚΤΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.