Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους του Σωματίου Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου

Με εκπροσώπους του Σωματίου Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά κύριο λόγο η υπηρεσία. Συζητήθηκε μεταξύ άλλων η δημιουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στην Βολισσό καθώς και τα προβλήματα στα ήδη πυροσβεστικά κλιμάκια των Καρδαμύλων και των Αρμολίων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου εξέφρασε την
εκτίμησή του για το δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος που έχει ως στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών καθώς και του φυσικού περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουγδάνος τους διαβεβαίωσε για την συνέχιση της στενής και εποικοδομητικής συνεργασίας  μεταξύ των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και της Πυροσβεστικής Αρχής στο πλαίσιο σχεδιασμού και δράσεων πολιτικής προστασίας, για την λήψη προληπτικών μέτρων και την επίλυση τυχών προβλημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.