Συνάντηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη με τη Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου

 

Με τη Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, στις εσωκομματικές εκλογές του κινήματος,  συναντήθηκε την Πέμπτη 2.12.2021 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης τα μέλη της επιτροπής στήριξης του Ανδρέα Λοβέρδου στην Λέσβο, οι Γιάννης Βατός, Μιχάλης Μαμάκος και Παναγιώτης Τσιράκης.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τους νησιώτες, κάνοντας εκτενή αναφορά στο μεταναστευτικό, τονίζοντας για μια ακόμη φορά τις θέσεις του Περιφερειακού συμβουλίου για την μη ύπαρξη δομών στις νήσους του Βορείου Αιγαίου.

Παράλληλα ζήτησε από την κα Γιαννακοπούλου να μεταφέρει προς όλους τους υποψηφίους τα συγχαρητήρια του για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισαν την εκλογική διαδικασία, η οποία χαρακτηρίζεται μέχρι σήμερα από  πολιτικό πολιτισμό, καταλήγοντας πως η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα χρειάζονται ένα δυνατό ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά της η κα Γιαννακοπούλου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την φιλοξενία,  τον συνεχάρη για το έργο που επιτελεί στα νησιά και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Περιφέρειας ως σύμμαχος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.