Υπεγράφη η σύμβαση για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά την επέκταση της οδού Ιωάννου Χρήστου

 

Τη Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ Δήμου Χίου και της χιακής εταιρίας «Πυλώνας», για την ολοκλήρωση του κομβικής σημασίας έργου που αφορά την επέκταση της οδού Ιωάννου Χρήστου, η οποία ως γνωστόν αποτελεί προϋπόθεση για την επέκταση προς βορρά του διαδρόμου του αεροδρομίου της Χίου.

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης ευχαριστεί θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ξενάκη, τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λευτέρη Παπαλάνη καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να διασωθεί το έργο. Ιδιαίτερος επίσης και καθοριστικός είναι και ο ρόλος του Χιώτη Υπουργού Νότη Μηταράκη, ο οποίος όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος πάντα  βοηθά και στηρίζει τη Χίο στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών είναι 14 μήνες, το οποίο όπως τόνισε ο ανάδοχος κ. Γιώργιος Γιαλούρης θα τηρηθεί στο ακέραιο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.