Υπομονή μέχρι να τελειώσει το έργο της οδού Κόκκαλη ζήτησε από τους πολίτες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών(Βίντεο)

 

 

 

 

 

 

Την κατανόηση των πολιτών για τουλάχιστον ένα μήνα  ζήτησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης αναφορικά με τις οχλήσεις που θα δημιουργήσει το έργο της οδού Κοκκάλη. Όπως εξήγησε ο αρχικός σχεδιασμός περιελάμβανε τη δημιουργία πεζοδρομίων και την ασφαλτόστρωση της οδού αλλά στη συνέχεια προστέθηκε και το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας , εξαιτίας των πλημμυρικών  προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εν λόγω περιοχή όταν βρέχει. ” Δεχθήκαμε σωρεία παραπόνων από τους κατοίκους γιατί αντιμετωπίζουν πλημμυρικά φαινόμενα εδώ και χρόνια όταν βρέχει. Έτσι η τεχνική υπηρεσία ενέταξε στο έργο και τοποθέτηση νέων αγωγών ομβρίων υδάτων”, ανέφερε προσθέτοντας ότι το έργο υπολογίζει να τελειώσει σε ένα μήνα έκτός απροόπτου.

Με το κλείσιμο της οδού Κοκκάλη, η διέλευση των οχημάτων θα απαγορευτεί και όσοι επιθυμούν να κινηθούν προς αεροδρόμιο θα στρίβουν προς την οδό Λιβανού και θα συνεχίζουν προς νότια. Τα βαρέα οχήματα όμως θα στρίβουν από την οδό Κανάρη, θα ακολουθούν την οδό Δημοκρατίας και μέσω της Καλουτά θα φτάνουν στο Τάγμα για να εισέρχονται στη συνέχεια στον Περιφερειακό.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.