Χορηγήθηκε το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ στο Υδροθεραπευτήριο Αγιασμάτων

Με το ειδικό σήμα λειτουργίας του Υπουργείου Τουρισμού θα λειτουργεί από τούδε και στο εξής το Υδροθεραπευτήριο Αγιασμάτων, αφού την προηγούμενη εβδομάδα μετά από μία χρονοβόρα διαδικασία η ΔΗΚΕΧ κατόρθωσε να λάβει το σήμα και έτσι ο Δήμος Χίου είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους σε ολόκληρη την Ελλάδα που θα διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας για τα Ιαματικά Λουτρά των Αγιασμάτων.

«Ήταν μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία καθώς έπρεπε να επανυποβληθεί ο σχετικός φάκελος των δικαιολογητικών. Η εγρήγορση του Προέδρου της ΔΗΚΕΧ κ. Μισόβουλου και των υπαλλήλων της υπηρεσίας καθώς και δική μας συνεχής επαφή με το υπουργείο Τουρισμού, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Ο δήμος Χίου είναι πλέον από τους ελάχιστους που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας για το Υδροθεραπευτήριο των Αγιασμάτων», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κων/νος Βεργίνας.

Φανερά ικανοποιημένος από τη θετική αυτή εξέλιξη, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Κων. Μισόβουλος εκφράζει τις ευχαριστίες του στους υπαλλήλους της υπηρεσίας που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του φακέλου των δικαιολογητικών, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού για τη βοήθεια τους.

«Ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση της ΔΗ.ΚΕ.Χ ήταν η μη έκδοση του ειδικού σήματος λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Αγιασμάτων. Στις 7/2/2020 από τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.Χ πραγματοποιήθηκε εκ νέου υποβολή φακέλου των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ) του Υπουργείου Τουρισμού και στις 8-5-2020 λάβαμε το πολυπόθητο ειδικό σήμα λειτουργίας για τα ΜΙΘ Αγιάσματα Χίου (Ιαματικά Λουτρά Αγιασμάτων). Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Βεργίνα Κων/νου. Η ΔΗ.ΚΕ.Χ θέλει να ευχαριστήσει από καρδίας την κ.α. Αρχοντούλα Αξιώτου και κ.α. Σάτρα Μαρίκα για την εθελοντική προσφορά τους», τονίζει ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Κων. Μισόβουλος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.