Όπου τα σχολεία δεν μπόρεσαν να διαθέσουν τις καθαρίστριές τους αυτές δεν εργάστηκαν – Ανακοίνωση του Σωματείου καθαριστών/ιών σε δημόσια & ιδιωτικά δημοτικά σχολεία/νηπιαγωγεία Χίου

Οι ανάγκες των σχολείων απαιτούν μόνιμη παρουσία των καθαριστών/ιών στα σχολεία με μεταβολή της σύμβασής τους σε Αορίστου Χρόνου και τέλος στην ανασφάλεια και τις εξευτελιστικές συνθήκες εργασίας. Μόνιμη απαίτηση και διεκδίκηση είναι η δικαίωση των εργαζομένων μας.
Όσο για την εργασία σε Δημοτικές Δομές ποτέ δε μας ζητήθηκε να καθαρίσουμε εκτός δημοτικών κτιρίων. Λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώσαμε και βιώνουμε θεωρήσαμε ότι έπρεπε να σεβαστούμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και να εργαστούμε όπου μας ζητηθεί με το ωράριο που είχαμε στα εκάστοτε σχολεία. Όπου τα σχολεία δεν μπόρεσαν να διαθέσουν τις καθαρίστριές τους αυτές δεν εργάστηκαν.
Ο σεβασμός στους νόμους και η αίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες οδηγούν τις πράξεις μας και μας καθιστούν ενεργούς πολίτες με αίσθημα ευθύνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.