Άμεση ήταν η παρέμβαση της Π.Ε. Χίου και του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, Παντελή Βρουλή στις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία

Σε λιγότερο από μια ώρα αφότου ενημερώθηκε την Κυριακή το πρωί ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Παντελής Βρουλής, είχε καθαριστεί από χώματα και πέτρες ο επαρχιακός δρόμος Χίου – Βολισσού. Οι κατολισθήσεις σημειώθηκαν από τις Αψηλές που σταθμεύει το όχημα της Πυροσβεστικής μέχρι και τον κόμβο της Βολισσού που οδηγεί στο χώρο της κατασκήνωσης στο Μάναγρο.

Άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της Περιφερειακής Ενότητας Χίου στην απομάκρυνση των μπαζών που δημιουργήθηκαν από τη βροχή.

Μπράβο στον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή και στην τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για την άμεση παρέμβασή τους, αφού συγχρόνως τα συνεργεία βρισκόταν και σε άλλα σημεία του νησιού μας που υπήρξαν προβλήματα.

Ένα από αυτά τα προβλήματα ήταν στην οδό Λεωφόρο Ενώσεως στο δρόμο που βγαίνει στο ουζερί “Θεοδοσίου”, όπου άμεσα καθαρίστηκαν τα φρεάτια και καθαρίστηκαν τα μπάζα για να ελευθερωθεί η ροή του νερού.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν όταν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα από ακραία καιρικά φαινόμενα να ενημερώνουν αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τα σημεία που δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα και οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να ειδοποιούν άμεσα τους αρμόδιους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.