ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ… Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής

Θα ήθελα να βάλω άλλο τίτλο στο κείμενο μου όπως π.χ. (“ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ”) αλλά είναι δύο λέξεις που έχουν χιλιοειπωθεί από την δεκαετία του 1960 μέχρι τελευταία από πολλούς πολιτικούς και Πρωθυπουργούς και τον έχω βάλει και εγώ το 2016 σε άρθρο μου την εποχή με τις καταλήψεις στα σχολεία με τις πορείες και διαδηλώσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια και τους Ρουβίκωνες και εγκληματίες πού αλώνιζαν τις μεγάλες πόλεις.
Δεν είναι δυνατόν μία χούφτα από γραφικούς και ψεκασμένους που πουλάνε τρέλα καθημερινά να δημιουργούν αναμπουμπούλα και επεισόδια τόσο στα σχολεία αλλά πρωτίστως και σε Νοσοκομεία και Υγειονομικές μονάδες και να παρεμποδίζουν το έργο του εμβολιασμού αλλά και την θεραπεία των διασωληνωμένων με αποτέλεσμα να σπέρνουν τον όλεθρο και τον πανικό, τον φόβο και τον τρόμο σε αθώους και ανήμπορους γέροντες και γριούλες και να τους αναγκάζουν να αρνούνται να εμβολιαστούν και στο τέλος να καταλήγουν στα Κυπαρίσσια και να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα!
Δεν είναι δυνατόν όλες αυτές οι ομάδες και οπαδοί των αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών να αυτοαποκαλούνται θεματοφύλακες του Συντάγματος και να παίρνουν αυτόκλητα την εξουσία στα χέρια τους και μάλιστα να υποστηρίζονται από κόμματα της αντιπολίτευσης ακροαριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης νομενκλατούρας εξαφτέρυγα συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και ειδικότερα τραμπούκους ανεγκέφαλους και μάλιστα με πρώην Αξιωματικούς της αστυνομίας καθώς και καλλιτέχνες κουλτουριάρηδες!
Ευτυχώς τελικά με τις χειροπέδες πού έβαλαν στον Γυμνασιάρχη δημιουργήθηκε κακούργημα και επιτέλους τους πέρασαν τα βραχιολάκια και εύχομαι σήμερα η Δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει παραδειγματικά…μήπως βάλουν μυαλουδάκι και άλλοι νοσταλγοί του Φασισμού!
Πρέπει επιτέλους η Κυβέρνηση όπως από τις 16 Ιανουαρίου 2022 επιβάλλει πρόστιμο 100 Ευρώ στους ανεμβολίαστους πάνω από 60 χρόνων, να δώσει τελευταία προθεσμία και σε όλους τους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς μέχρι την ίδια ημερομηνία 16 Ιανουαρίου 2022 να εμβολιαστούν γιατί διαφορετικά θα απολύονται και στις θέσεις τους να προσλαμβάνονται άλλοι εμβολιασμένοι!
Δεν έχουν καμία θέση σε Δημόσια νοσοκομεία ανεμβολίαστοι και μάλιστα να τούς πληρώνει ο Ελληνικός λαός εις βάρος της Υγείας του!
Εκτός φυσικά αν φοβούνται το τσίμπημα από το ψιλό βελονάκι της σύριγγας του εμβολίου!
Ο εμβολιασμός είναι η μόνη άμυνα του οργανισμού μας έναντι της Πανδημίας του Κορωνοϊού γιαυτό και εγώ σήμερα έκανα την τρίτη δόση και μάλιστα έβγαλα φωτογραφίες τον εμβολιασμό μου για παραδειγματισμό στους φοβιτσιάρηδες αρνητές από τον φόβο τους αντιεμβολιαστές και τους προτρέπω να πάνε όλοι να εμβολιαστούν για να αποκτήσουμε την ελευθερία μας!
Και να μην ακούνε τις Κασσάνδρες του μίσους και της διχόνοιας της κοινωνίας μας!
Βλέπουμε Δυστυχώς ότι η αντιπολίτευση και ειδικότερα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση να σεκοντάρουν υπόγεια και ύπουλα αλλά πολλές φορές και ολοφάνερα όλους αυτούς τους αντιεμβολιαστές ανεγκέφαλους ξεροκέφαλους συνδικαλιστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και να δημιουργούν προβλήματα και αναμπουμπούλα με διαμαρτυρίες, πορείες και διαδηλώσεις εναντίον Υπουργείων και του Ελληνικού Κοινοβουλίου!
Γι’ αυτό ακριβώς απευθύνομαι ντόμπρα σταράτα χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς φόβο και πάθος προς την Κυβέρνηση και την Δικαιοσύνη με δύο λέξεις “ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ” και κλείστε τους ή στον Κορυδαλλό ή στο Δαφνί ή στο Δρομοκαΐτειο και φορέστε τους Ζουρλομανδύες!
Καλημέρα Πατρίδα Καλημέρα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!
Χίος, 13 Δεκεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.