Έκκληση για αίμα από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες για τον Παντελή Καλόγερο

 

Με ανακοίνωση του ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες επανέρχεται και επαναλαμβάνει την έκκληση για προσφορά αίματος, το οποίο προορίζεται για τον Παντελή Καλόγερο, ο οποίος νοσηλεύεται εκ νέου σε νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να χειρουργηθεί με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του.

Η ομάδα αίματος του Παντελή είναι: 0 ρέζους αρνητικό. Δέχεται δηλαδή αίμα ΜΟΝΟ από αυτή την ομάδα αίματος. Η Τράπεζα αίματος του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, η οποία υποστηρίζει την νοσηλεία του, δεν μπορεί να καλύψει τις 15 φιάλες που χρειάζονται προς το παρόν, γεγονός που κάνει αναγκαία την άμεση προσφορά αίματος για τον Παντελή από τους εθελοντές αιμοδότες της ομάδας αυτής.

Παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν αυτήν την ομάδα αίματος και μπορούν να δώσουν αίμα να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, στο 2271350 136, ενώ εάν βρίσκονται στην Αθήνα, να απευθυνθούν στο Ευγενίδειο θεραπευτήριο.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Το Δ.Σ. του ΠΣαμεΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.