Έκτακτη συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, με θέμα «Την επικρατούσα κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, λόγω της πανδημίας covid-19»

Την 06η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, με εντολή του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χίου, κ.κ. Παντελή Μπουγδάνο, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίας, με θέμα «Ενημέρωση μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών, για την επικρατούσα κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, λόγω της πανδημίας covid-19»


Στην συνάντηση έλαβαν μέρος:

  • Ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου
  • Εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου
  • Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ»
  • Η Συντονίστρια του ΕΟΔΔΥ στη Χίο
  • Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου
  • Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση όλων των παρευρισκομένων για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά μας μέχρι σήμερα καθώς επίσης έγιναν προτάσεις για τα μέτρα και δράσεις θωράκισης των νησιών της χωρικής αρμοδιότητας μας.

Με εντολή του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη κ.κ. Παντελή Μπουγδάνου, θα συγκληθεί εκτάκτως αύριο 07 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30μ.μ., με τηλεδιάσκεψη, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, για να συζητηθούν και να οριστικοποιηθούν όλα τα παραπάνω.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.