Ασυνείδητοι Σπεκουλαδόροι της ακροαριστερόστροφης κομματικής νομενκλατούρας

Η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και δώδεκα χρόνια κάθε τέτοια μέρα 6 Δεκεμβρίου γίνεται το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο πεδίο μάχης για ένα παιδί 15 χρόνων που σκοτώθηκε αργά το βράδυ από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια.

Γίνεται κάθε χρόνο κάλεσμα στα ανεγκέφαλα μικρά παιδιά από κομματικές οργανώσεις της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας για να προκαλέσουν αναμπουμπούλα με την αναρχία δίχως να γνωρίζουν το τί πιστεύουν και γιατί κάνουν όλες αυτές τις καταστροφές είτε τους το επιτρέπουν, είτε τους το απαγορεύουν όπως σήμερα που όλη η υφήλιος βράζει από την πανδημία του Κορωνοϊού με εκατομμύρια θύματα και μπορεί να εξαπλωθεί σε όλους τους ανθρώπους που θα έρθουν σε επαφή μαζί τους δηλαδή την ίδια την οικογένεια τους!
Εδώ και μέρες ακούσαμε από τα ΜΜΕ τρεις καλλιτέχνες που όπως φαίνεται καθαρά ανήκουν στην ακροαριστερόστροφη νομενκλατούρα να προσκαλούν τους ανεγκέφαλους συνδικαλιστές και κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες και υψηλής κοινωνίας Χαϊβάνια να κατεβούν σε πορεία διαμαρτυρίας στο σημείο του θανάτου του νεαρού 15χρονου!
Βλέπουμε απόψε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων ανακοινώσεις από τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης και περισσότερο τα ακροαριστερόστροφα να χύνουν χολή και Δηλητήριο και να προκαλούν πολιτικές αντιπαραθέσεις για επικοινωνιακούς λόγους και να σφετεριστούν δημοσκοπικά οφέλη! ( Όνειρα θερινής νυκτός)
Και τους θέτω απλά ερωτήματα που έχουν οι περισσότεροι πολίτες της Ελλάδας:  Γιατί αυτό το μίσος ; Γιατί αυτές οι πορείες και συγκεντρώσεις;
Γιατί φυσικά είναι: Οι…Σπεκουλαδόροι της  αναμπουμπούλας που προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά και κομματικά οφέλη έστω και αν υπάρχει περίπτωση να χυθεί αίμα.
Και θέτω επίσης το μεγάλο ερώτημα πού ; ήταν οι γονείς του ανήλικου αυτού παιδιού που το άφηναν ανεξέλεγκτο να κυκλοφορεί νυκτερινές ώρες  “με όλες τις μορφές παρέας αλητείας που σήμερα βρίσκονται στις φυλακές για εγκληματικες ενέργειες” ,όταν την περίοδο του άβατου των Εξαρχείων με όλα τα αναρχικά και εγκληματικά στοιχεία που επί πολλά χρόνια προέβαιναν σε εγκληματικές ενέργειες δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν ούτε εύρωστοι άνδρες για να μην μπλέξουν;
Δεν θα αναφέρω τίποτα άλλο γιατί ξέρω τον χαρακτηρισμό που θα θα μου δώσουν όλα τα κομματικά εξαφτέριγα της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας!
Εύχομαι καλά Μυαλά…που δυστυχώς δεν υπάρχουν στους αναρχοακροαριστερόστοφους λεβέντες της φακής!
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!
Χίος 6 Δεκεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.