Ένδειξη αγάπης του Lidl στο Μαθητικό Οικοτροφείο Οινουσσών

Με μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων, φρέσκων και μακράς διάρκειας, προϊόντων άρτου, καθαριστικών, απορρυπαντικών και γενικά ειδών απαραίτητων για τη διαβίωση των οικοτρόφων μαθητών η εταιρεία LIDL HELLAS Α.Ε. ενίσχυσε το εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο και την σημαντική αποστολή του Πρότυπου Μαθητικού Οικοτροφείου Οινουσσών. Η γενναιόδωρη χορηγία αποτελούμενη από πέντε (5) μεγάλες παλέτες παραλήφθηκε και αναμένεται να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ, ο οποίος εξασφάλισε την υλοποίηση της χορηγίας και συντόνισε τις επαφές, εκφράζει θερμές ευγνώμονες ευχαριστίες προς την Διοίκηση και τη Δ/νση Εταιρικής Υπευθυνότητας του ομίλου LIDL για την τήρηση της υπόσχεσης και τη συνεπή ανταπόκριση της Εταιρείας και των στελεχών της, τη σημαντική στήριξη και βοήθεια στον κοινό αγώνα για την εύρυθμη κι απρόσκοπτη λειτουργία του Οικοτροφείου. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται επίσης στη μεταφορική εταιρεία ΕΡΜΗΣ και τον Σύλλογο «Φίλοι Οινουσσών» για τη δωρεάν μεταφορά των αγαθών στο νησί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.