Αγορά πλωτού ασθενοφόρου αξίας 500.000 Ευρώ προγραμματίζει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δια της Αντιπεριφέρειας Οικονομικών διεκδικεί, για τις συνέπειες του covid-19, χρηματοδότηση από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ύψους
4.426.406,54 ευρώ, για δράσεις που έγιναν ή που πρόκειται να γίνουν έως 30/11/2022.

“Δράσεις που θέλουμε να προγραμματίσουμε προς υλοποίηση και την χρηματοδότηση των οποίων διεκδικούμε: Αγορά πλωτού ασθενοφόρου αξίας 500.000, αγορά μικρών ασθενοφόρων αξίας 2.000.000 και μια σειρά από χρηματοδοτήσεις έργων ή προμηθειών που αφορούν τα νοσοκομεία των Νησιών μας”.

Για την Περιφερειακή αρχή του Κώστα Μουτζούρη η υγεία των κατοίκων των νησιών μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ανεξάρτητα από αρμοδιότητες.
Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη και ευχαρίστησε την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Αναστασία Αντωνέλλη για τον άψογο συντονισμό των υπηρεσιών και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών της, προκειμένου εγκαίρως και τεκμηριωμένα να αποσταλεί το αίτημα χρηματοδότησης της Περιφέρειας από το Ταμείο Αλληλεγγύης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.