Αδήλωτα τετραγωνικά: Νέα παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Νέα παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών για τη δήλωση των τετραγωνικών, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Τ.Θεοδωρικάκος. Παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 η προθεσμία δήλωσης στους δήμους των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί έως σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών την Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020, μία δηλαδή ημέρα πριν την κανονική λήξη της προθεσμίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, έως τώρα έχουν γίνει 1.650.000 αιτήσεις και τα τετραγωνικά που τακτοποιήθηκαν είναι πάνω από 35 εκατ.
«Οι πολίτες αυτοί, γλίτωσαν από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα και τέλη για τα τελευταία 5 χρόνια. Το δε κράτος και η αυτοδιοίκηση θα εισπράττουν από εδώ και πέρα περί τα 80 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο παραπάνω», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.