ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;

Ο κ. Βερέμης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, καταφέρθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών. Πρώτον έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο, ωραία του το χαρίζουμε αυτό, ας πούμε ότι ο άνθρωπος είχε προβλήματα. Δεύτερον, δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το λένε οι συμφοιτητές του. Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη…».
Κι όμως ο Τσίπρας στα 10 χρόνια που ήταν φοιτητής οργάνωσε 37 καταλήψεις στη Σχολή του και σε άλλες Σχολές του ΕΜΠ. Αυτό αναφέρουν καθηγητές του Πολυτεχνείου. Συνεχώς ήταν με το πινέλο στο χέρι και έγραφε συνθήματα στο Πολυτεχνείο και ένα κουβά με κόλλα και αφισοκολλούσε συνεχώς αφίσες του ΚΚΕ.
Τις νύχτες έμπαινε στο Πολυτεχνείο στην Πατησίων και ξήλωνε τις αφίσσες των άλλων φοιτητικών παρατάξεων. Κάπου κάπου πιανόταν και στα χέρια με τους δεξιούς και πασόκους και βριζόντουσαν άσχημα, όταν τον τσακώνανε να τους ξηλώνει τις δικές τους αφίσσες, ενώ πέφτανε και μερικές … ψιλές.
“Δεν ήταν κακό παιδί, αλλά μας ξήλωνε τις αφίσσες μας συνέχεια, ο άτιμος” μας είπε η Ρούλα στέλεχος της ΠΑΣΠ.
Δημιουργούσε προβλήματα στα μαθήματα που είχαν σχέση με τα οικονομικά όπως αυτό της Πολιτικής Οικονομίας και αυτό της Διοίκησης Επιχειρήσεων όπου και διαπληκτιζόταν με τους καθηγητές.
“Ήταν φανατικός κομμουνίσταρος στα φοιτητικά του χρόνια και αποκαλούσε φασίστες όλους εμάς” μας είπε ο Ι.Ε.Τ. συνάδελφος του οργανωμένος στη ΔΑΠ.
Όταν κάποιος Καθηγητής έκοβε φοιτητές στις εξετάσεις, οι φοιτητές βρίσκανε τον Τσίπρα σαν δικηγόρο και πηγαίνανε στο γραφείο του Καθηγητή και κάνανε φασαρία για να τους περάσει. Οι φασαρίες πολλές φορές εξελισσόντουσαν σε τραμπουκισμούς.
— Πέρασε τους, αλλιώς θα σου διαλύσω τις εξετάσεις του Ιουνίου! έλεγε στον Καθηγητή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.