(Βίντεο) Ευρείας κλίμακας επιχείρηση του Λιμεναρχείου στο Βαρβάσι

 

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 24 ετών προέβησαν τις πρωινές ώρες χθες στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός του περίφρακτου χώρου του λιμένα Χίου κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενου από τον Πειραιά, εντοπίστηκε ο 22χρονος να κατέχει εντός των πάτων των υποδημάτων του τρεις (03) ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη (“ΣΟΚΟΛΑΤΑ”), συνολικού μεικτού βάρους εκατόν πενήντα δύο γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (152,20gr.), ενώ επίσης στην κατοχή του εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των εκατόν ενενήντα ευρώ (190,00 €).

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας προοριζόταν για τον 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη κατ’οίκον έρευνα στην περιοχή Βαρβασίου από στελέχη και Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, με τη συνδρομή Αστυνομικού Σκύλου Κ9 της ΕΛ.ΑΣ., κατά την οποία εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

– μια αλουμινένια συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,8 γρ.,

– ένας αυτοσχέδιος πλαστικός ναργιλές (“BONG”) και

– ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 22χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν δύο (02) κινητά τηλέφωνα, ένας πλαστικός ναργιλές καθώς και τα χρηματικά ποσά των εξήντα πέντε τουρκικών λιρών και των είκοσι ισραηλινών Σέκελ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, και δώθηκε στη δημοσιότητα και το βίντεο που ακολουθεί, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.