ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “ΠΡΟΤΑΣΗ 2020” & ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  H διεξαγωγή της Γενικής Εμπορικής ‘Εκθεσης Β. Αιγαίου “ΠΡΟΤΑΣΗ  2020” μετατίθεται σε ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  λόγω των εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊου (COVID-19).

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την εμφάνιση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, τα οποία θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους, με βαθύ το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει,  σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μερικές από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως έχουν επίσης αναβληθεί ή ακυρωθεί, η διοργανώτρια εταιρεία ART LINE ADVERTISING σε συννενόηση με την Περιφερεια, τον Δήμο και το Επιμελητήριο αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες για την καλύτερη διεξαγωγή της Εκθεσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρεία μας, με το κύρος και την αξιοπιστία που την διακατέχει, έχει ήδη πραγματοποιήσει συντονισμένα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων ενεργειών, προκειμένου να διασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης στις νέες ημερομηνίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.