Αναλυτικά οι έδρες των συνδυασμών στο Δήμο Χίου

Με την ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων και την καταμέτρηση των ψήφων στο 100% των Εκλογικών Τμημάτων του Δήμου Χίου οριστικοποιείται πλέον και η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 2019-2023. Δείτε πώς μοιράζονται οι έδρες στον Δήμο Χίο:

Ο Σταμάτης Κάρμαντζης με 12 έδρες εκλέγει από ένα σύμβουλο σε Ομηρούπολη, Καρδάμυλα, Μαστιχοχώρια και Άγιο Μηνά. Αν εκλεγεί θα βγάλει ακόμα 8 έδρες στη Δημοτική Ενότητα Χίου, ενώ αν δεν εκλεγεί θα βγάλει 7 συμβούλους στην πόλη.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος με 10 έδρες εκλέγει 4 συμβούλους στη Δημοτική Ενότητα Χίου, 2 στην Ομηρούπολη και 1 σε Άγιο Μηνά, Ιωνία,  Μαστιχοχώρια και Καμπόχωρα. Αν δεν εκλεγεί στη δημοτική ενότητα Χίου, θα βγάλει 3 συμβούλους.

Ο Μανώλης Βουρνούς με 9 έδρες, εκλέγει 3 συμβούλους στη δημοτική ενότητα Χίου με εκείνον να κατέχει την 3η έδρα και από έναν σύμβουλο σε Άγιο Μηνά,  Αμανή, Ιωνία, Καρδάμυλα, Μαστιχοχώρια και Ομηρούπολη.

Ο Γιάννης Καραβασίλης με 6 έδρες, εκλέγει 3 συμβούλους στη δημοτική ενότητα Χίου με τον ίδιο να κατέχει την 3η έδρα, και 1 σύμβουλο σε Ιωνία, Καμπόχωρα και Ομηρούπολη.

Ο Μάρκος Σκούφαλος με 2 έδρες εκλέγει 1 στην Ομηρούπολη και 1 στη δημοτική ενότητα Χίου.

Από 1 έδρα στη στη δημοτική ενότητα Χίου εκλέγουν οι Μανώλης Στάθης και Δ. Αντωνόγλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.