ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ… ΓΙΑΤΙ;;; – ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ – Γράφει η Αγγελική Αναστ. Τριπολίτου

 

ΟΧΙ Ιωάννα σκέτο…

ΟΧΙ η καημένη Ιωάννα…

ΟΧΙ η «όμορφη» 30χρονη…

ΟΧΙ το άτυχο κορίτσι…

ΟΧΙ το θύμα με το βιτριόλι…

ΟΧΙ η τραγική φιγούρα…

ΟΧΙ ρε παιδιά!!! ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ!!!

Τη λένε Ιωάννα Παλιοσπύρου και είναι ΔΥΝΑΤΗ, ΟΜΟΡΦΗ και ΓΕΝΝΑΙΑ!!!

Η άλλη, η Έφη Κακαράντζουλα (η αντίζηλη), προσπάθησε να τη διαλύσει, να την καταστρέψει, να την τελειώσει, να τη σκοτώσει, κοινώς, να τη βγάλει από τη μέση για έναν άνδρα, που ήταν η πέτρα του σκαν­δάλου και κούνησε την ουρίτσα του και στις δύο, μα δεν ήταν καν δικός της!!! Τον γνώριζε απλά και ως κυρία που ήταν η Ιωάννα, όταν τη φλέρταρε, του έριξε χυλόπιτα και στήριξε την εγκληματία!!! Αλλά η ψυχή της, παρ’ ότι έμεινε με λιωμένο πρόσωπο, όπως και πολλά σημεία του σώματός της, είναι πιο δυνατή από το θάνατο και, ως μαχήτρια της ζωής, είναι μια γυναίκα που διεκδικεί το μέλλον της, είναι ένα θύμα που παλεύει για το δίκιο του, είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, είναι ένα φως αυτα­πάρνησης που μας βγάζει απ’ τα σκοτάδια και μας οδηγεί στα ξέφωτα…

Το θέμα είναι, ότι το κτήνος, η κοινή, παρανοϊκή και εμμονική δολοφόνος, θα πουλήσει τρέλα και από 10 τουλάχιστον χρόνια που θα έτρωγε στον Κορυδαλλό (που κανονικά θα έπρεπε να απαγχονιστεί στην Πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμόν προς αποφυγήν, ή τουλάχιστον να φάει ισόβια στον Κορυδαλλό, να την κανονίσουν οι υπόλοιπες εκεί μέσα), θα φάει το πολύ 5 χρόνια με το άρθρο 69 σε κάποιο Ψυχιατρείο και θα τη σκαπουλάρει, αν και τελικά έφαγε 15 χρόνια κι ακόμα 3 μήνες για το πλημμέλημα της απείθειας, αλλά, όπως προείπα, θα εκτίσει τελικά όντως μόνο τα 3/5 της ποινής, δηλαδή σε 6 χρόνια θα είναι ελεύθερη, αφού είναι φυλακή ήδη 1,5 χρόνο και λογικά θα κάνει και μεροκάματα στο σωφρονιστικό ίδρυμα!!!

Φυσικά ζήτησε να της αναγνωρίσουν τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, αλλά το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ήταν καταπέλτης και απάντησαν ομόφωνα ΟΧΙ στα ελαφρυντικά!!!

Η Ιωάννα, μπορεί να μην έχει πλέον την εμφάνιση, έχει όμως τη δύναμη της ψυχής της, την αξιοπρέπειά της, και αποκαλώντας τη «δολο­φόνο» της ΨΥΧΡΗ και ΔΕΙΛΗ, που εγώ θα την αποκαλούσα και ΘΡΑΣΥ­ΔΕΙΛΗ, έχει ακόμα την υπερηφάνεια της και τον εγωισμό της (και πολύ καλά κάνει), χάρη στη στήριξη και τη δύναμη που αντλεί από την οικο­γένειά της. Μακάρι ΟΛΟΙ να είχαμε τη χάρη της, γιατί θα έπρεπε όλες οι οικογένειες να στηρίζουν τα παιδιά τους και ΟΧΙ να τα αποτελειώνουν!!!

Θα είχε και κανένα φλερτάκι λόγω της εμφάνισής της, ενώ εκείνη θα ανεβαίνει μια ζωή έναν ολόκληρο Γολγοθά, γιατί είναι γεγονός ότι εκτός από την εξωτερική και παθολογική αποκατάσταση της υγείας της που της προκάλεσε το βιτριόλι, θα ανέβει και έναν ψυχολογικό Γολγοθά, και οφείλουμε ΟΛΟΙ να τη στηρίξουμε και να της συμπαρασταθούμε!!!

Την άλλη, θα έπρεπε να την προβάλουν συνέχεια τα media για να τη λιντσάρει ο κόσμος, και όχι την Ιωάννα που μόλις έκανε τη δημόσια εμφάνισή της έπεσαν όλοι οι δημοσιογράφοι σαν τα όρνεα να τη φάνε, αν και τώρα μας γίνεται πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση με τις εμφανίσεις της, για το ψυχικό της σθένος!!!

Η Ιωάννα είναι ΗΡΩΙΔΑ και, επαναλαμβάνω, οφείλουμε ΟΛΟΙ να τη στηρίξουμε και να τη βοηθήσουμε, κι εγώ είμαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ!!!

ΤΟΛΜΗ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, ΔΥ­ΝΑΜΗ!!! Αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούν να συνο­δεύσουν την Ιωάννα!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥ­ΡΟ ΣΟΥ!!! ΑΞΙΖΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Για όποιον μπορεί και θέλει έμπρακτα να στηρίξει την Ιωάννα σ’αυτό το ΔΥΣΚΟΛΟ ταξίδι της ΜΑΚΡΑΣ αποκατάστασής της, που μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια, μπορεί να συνεισφέρει στον τραπεζικό λογα­ριασμό που έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς: GR2001716270006627109180593.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ… ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ:

ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ­ΜΕΝΗ ΖΗΛΕΙΑ, ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ, ΤΟ ΦΘΟΝΟ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο,ΤΙ ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ…

Θα έπρεπε να υπάρχει ΥΓΙΗΣ και ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ ανάμεσα στις γυναίκες και όχι να μαλλιοτραβιόμεθα, αφού θέλουμε και ΙΣΟΤΙΜΙΑ και ΙΣΟΤΗΤΑ, για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! [πάντως ΜΗΝ εμπιστεύεσαι γενικά τους ανθρώπους και ιδίως στο FB (όπως χαρακτηριστικά είναι και τα ψεύτικα προφίλ)]…

Άλλωστε Ιωάννα μου, η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, χρησιμεύει μόνο για να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή, να σε προσλάβουν σε μια δουλειά και να ανέβεις στην καριέρα σου!… Δεν ανεβαίνεις πάντα με την αξία σου! Εσύ δεν τα έχεις αυτά ανάγκη Ιωάννα μου!… Και ψυχή, και σθένος έχεις να τα καταφέρεις ΟΛΑ μόνη σου!…

“Don’t choose the one who’s beautiful to the world, but rather the one who makes your world beautiful…”

Alice Sebold

(αφιερωμένο στην Ιωάννα μας!!!)

Ιωάννα μου,

«Η επιμονή είναι ΔΥΝΑΜΗ!!! Σε συνδυασμό με την υπομονή είναι ΥΠΕΡ­ΔΥΝΑΜΗ!!!»

«Ο μεγαλύτερος πλούτος που έχουμε είναι η υγεία και οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας και μας θέλουν ΚΑΛΑ!!!»

«ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ, αν έβλεπαν την ομορφιά από μέσα και όχι τόσο από έξω…»

«Η Ιωάννα είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του θάρρους και της γενναιότητας!!!»

Μπορεί να μην καταλάβουμε ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ που έχει βιώσει, είμαστε όμως ΟΛΟΙ δίπλα της, στον αγώνα ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που δέχθηκαν επίθεση, είτε τα κατάφεραν είτε ΟΧΙ!!!

«Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, δεν βγαίνει φωτογραφία».

«Η ΨΥΧΗ είναι το Α και το Ω!!! ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΗ!!!»

«Η Έφη προσπάθησε να κάνει την Ιωάννα να γίνει ΑΣΧΗΜΗ, θέλησε να την καταστρέψει!!!»

Η Έφη, αντί να κάνει ΑΣΧΗΜΗ την Ιωάννα, έδειξε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ!!! ΑΣΧΗΜΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!!!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, η Ιωάννα δείχνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ τι σημαίνει ΟΜΟΡΦΙΑ!!!

ΙΩΑΝΝΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

«Σε θαυμάζουμε Παλιοσπύρου Ιωάννα!!!»

Αννίτα Ναθαναήλ – Χρήστος Σκληρός

«Η ζωή θα πει ΕΠΤΑ φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι ΟΚΤΩ!!!»

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!! Κι ελπίζω ότι θα κάνουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! Παίρνω ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ σε αυτή την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ που ζω και θέλω να την επιστρέψω, ΟΣΗ ΜΠΟΡΩ, στους ανθρώπους ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!!»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

#HELPFORIOANNA

Λογαριασμός Εθνικής: ΙΒΑΝ: GR8001103210000032160970813

Λογαριασμός Πειραιώς: IBAN: GR2001716270006627109180593

Η Ιωάννα ΜΑΣ, έχει ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Μεγάλη στήριξη έχει πάρει από την ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

«Όταν γλιτώνεις έναν άνθρωπο έστω από ένα δάκρυ, τότε κερδίζει ένα μέτρο μπόι η ανθρωπότητα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ

Υ.Γ.: Να γράφουμε άρθρα και κείμενα ΚΑΙ ΜΕΤΑ το πέρας της δίκης!!! ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.