Ανεμβολίαστοι ανεγκέφαλοι ξεροκέφαλοι Εμβολιαστείτε προτού φθάσετε να διασωληνωθείτε και πάρετε την άγουσα για διακοπές στον άλλο κόσμο που θα πάτε

Το τραγούδι λέει στον άλλο κόσμο πού θα πας κοίτα μην γίνεις σύννεφο κτλ κτλ….
Απευθύνομαι ντόμπρα και σταράτα χωρίς προκαταλήψεις και λόγια παρηγοριάς, αλλά με όλη την αλήθεια που πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι περισσότεροι εάν κολλήσουν Κορωνοϊό και μάλιστα όλοι αυτοί που παρασύρονται από αρνητές οργανωμένους στο αντιεμβολιαστικό κίνημα που κατευθύνεται από πολιτικάντηδες της ακροδεξιόστροφης και ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας και κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και δυστυχώς από γιατρούς πού θέλουν να είναι στην επιφάνεια και στην δημοσιότητα για να είναι αρεστοί στους αρχηγούς των κομμάτων που έχουν βλέψεις για μελλοντική τους θέση σε ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές!
Δυστυχώς για όλους τους γιατρούς πού δεν σέβονται τον όρκο του Ιπποκράτους και όλους γενικώς τούς ανεμβολίαστους Υγειονομικούς που καθημερινά έρχονται σε άμεση επαφή με ευάλωτους ασθενείς με υποκείμενα πολλά προβλήματα υγείας και μπορεί να γίνουν οι δολοφόνοι τους εάν τους κολλήσουν με Κορωνοϊό και αναγκαστικά θα διασωληνωθούν που είναι ο προθάλαμος για να κτυπήσουν την πόρτα του Αγίου Πέτρου!
Δεν θέλω να τρομοκρατήσω κανέναν σας από τους ανεμβολίαστους και αρνητές του εμβολιασμού, αλλά πιστεύω ότι βλέπετε από τα ΜΜΕ πόσοι άνθρωποι καθημερινά ταξιδεύουν στον άλλο κόσμο χωρίς επιστροφή και όλοι αυτοί είναι από τους διασωληνωμένους !
Λιγοστοί είναι αυτοί που καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από την διασωλήνωση και μάλιστα γίνεται ειδική προβολή όταν κάποιος τα καταφέρει και όλοι μαζί γιατροί και νοσηλευτές πανηγυρίζουν για την επαναφορά στην ζωή…αλλά δυστυχώς για όλη την ζωή τους θα έχουν σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονες και το κυκλοφοριακό σύστημα τους !
Γιαυτό απευθύνομαι σε όλες και όλους τούς αρνητές του εμβολιασμού και ανεμβολίαστους πού έχετε παρασυρθεί από οργανωμένους πολιτικάντηδες της ακροδεξιόστροφης και ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας Να πάτε να Εμβολιαστείτε γιατί είναι η μοναδική σωτηρία προτού θα είναι πολύ αργά όταν κολλήσετε τον Κορωνοϊό!
Υπάρχουν φωτογραφίες πού δείχνουν πως είναι η διασωλήνωση και σε πια δύσκολη θέση βρίσκεται ο ασθενής!
Αλλά δεν είναι δυνατόν για όλους εσάς τους ανεγκέφαλους αντιεμβολιαστές να στερείται όλος ο Ελληνικός λαός την Ελευθερία του σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας της ζωής μας !
Επισυνάπτω φωτογραφία του 1936 στο Απολυτήριο του Δημοτικού σχολείου της Καλλιμασιάς του πατέρα μου Σπύρου Πυκνή που γράφει ότι έχει δαμαλισθή!
Ευτυχώς τα χρόνια εκείνα ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός στα Σχολεία!
Αλλά στέλνω και ένα μήνυμα σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να σταματήσει η διγλωσσία από όλα τα εξαφτέρυγα και τα παπαγαλάκια τους γιατί ο Ελληνικός λαός ΞΎΠΝΗΣΕ και έχει μάτια και αφτιά και βλέπει και ακούει και κρίνει και κατακρίνει συμπεριφορές, πράξεις και ενέργειες!
Εγώ όλους εσάς τους αρνητές οργανωμένους στο αντιεμβολιαστικό κίνημα σας θεωρώ εχθρούς της χώρας μας και επικίνδυνους για την δημόσια Υγεία όλης της ανθρωπότητας!
Καλημέρα απανταχού Ελληνίδες και Έλληνες υπάρχει και η Αισιοδοξία από τα μέτρα που ευτυχώς λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση !
Χίος 25 Αυγούστου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.