Ανεύθυνοι και Ασυνείδητοι εγκληματίες Υγείας

Δυστυχώς σήμερα στην χώρα μας υπάρχουν και όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι, Ανεύθυνοι και Ασυνείδητοι που ανήκουν οι περισσότεροι στους κουλτουριάρηδες της Ακροδεξιόστροφης και Ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας του καλλιτεχνικού κύκλου γενικότερα, καθώς και ψευτοπαπάδες και ψευτοκαλόγεροι πού θέλουν να δείξουν ότι υπάρχουν ή θέλουν να προβάλλουν κομματικά οφέλη…και ίσως είναι κατευθυνόμενοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δείχνουν το διπλό πρόσωπο τους..άλλα λένε οι μισοί και άλλα οι υπόλοιποι με αντιφάσεις και ασυναρτησίες από ορισμένους τραμπούκους και τσαμπουκαλάδες της φακής!
Ίσως βέβαια υπάρχουν και οι χέστες πού από το φόβο τους από παιδικά κατάλοιπα να φοβούνται το ψιλό βελονάκι….γιατί να ξέρετε ότι υπάρχουν οι ψευτόμαγκες που στην θέα μιας σύριγγας ή μιας σταγόνας αίματος ξαπλώνουν τέζα και λιποθυμούν σαν τις βρεγμένες κότες!
Τώρα ότι μέσα στον όχλο φωνάζουν και βελάζουν σαν τα πρόβατα….προσπαθούν να αντισταθούν και να δείξουν ότι έχουν δύναμη ενάντια στην Κυβέρνηση…και δεν καταλαβαίνουν τα γίδια ότι με την συμπεριφορά τους βλάπτουν τον ίδιο τον εαυτό τους και την οικογένεια τους γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, αδέλφια,ανίψια και τα ίδια τους τα παιδιά.
Αυτό που διαπίστωσα χθες Παρασκευή το πρωί στην πλατεία Χίου Νικολάου Πλαστήρα ή Βουνακίου έγινε πάλι η αιτία του σημερινού μου κειμένου γιατί μόλις είδα έναν τραγόπαππα με άσπρη γενειάδα να πηγαίνει στο περίπτερο να κάνει τεστ για Κορωνοϊό μου κτύπησαν τα λαμπάκια και… Απευθύνομαι στον Άγιο Δέσποτα Χίου Ψαρών και Οινουσσών 16 Ιουλίου είναι δυνατόν να υπάρχουν στην Χίο ανεμβολίαστοι παπάδες από την στιγμή που οι εκκλησίες λειτουργούν σχεδόν κανονικά και γίνονται όλα τα μυστήρια..όπως και της θείας κοινωνίας και οι πιστοί μεταλαμβάνουν των Αχράντων μυστηρίων και οι Ανεύθυνοι και Ασυνείδητοι παπάδες να είναι ανεμβολίαστοι με κίνδυνο να μεταδώσουν αντί την θεία χάρη στους πιστούς Χριστιανούς…να τους μεταδώσουν τον Κορωνοϊό και να τους στείλουν στον Άλλο κόσμο και ποιος ξέρει πού, στην κόλαση ή στον παράδεισο αφού κτυπήσουν πρώτα την πόρτα του Αγίου Πέτρου!
Γι’ αυτό Άγιε Δέσποτα να ζητήσετε από όλους τους παπάδες να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ότι βρίσκονται στην διαδικασία της δεύτερης δόσης και εάν υπάρχουν αρνητές και ανεμβολίαστοι να τεθούν σε αργία καί μάλιστα χωρίς μισθό!
Δεν είναι δυνατόν οι πνευματικοί ταγοί της θρησκείας μας που πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα στους πιστούς Χριστιανούς, να είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές και να αποτελούν ωρολογιακή βόμβα ενάντια στην Υγεία των πολιτών με τόσους νεκρούς!
Δεν είναι δυνατόν να είσαι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ !
Το ίδιο ισχύει και για ορισμένους πολιτικάντηδες χέστες που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί..γιατί συνάντησα κάποιον στην Απλωταριά και τον ρώτησα γιατί φοράς μάσκα σε ανοικτούς χώρους και μου ομολόγησε ότι είναι ανεμβολίαστος και μόλις σήμερα πήγε την γυναίκα του να εμβολιαστεί…και αφού τον κατσάδιασα κανονικότατα μου είπε ότι φοβόταν και μερικές αρλούμπες και ότι θα πάει σε λίγες μέρες να εμβολιαστεί!
Πάντως όσους φίλους μου του Facebook βλέπω ότι είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές άμεσα θα τους διαγράφω γιατί τους θεωρώ Ανεύθυνους και επικίνδυνους καθώς και Ασυνείδητους και ότι γίνονται εγκληματίες της Υγείας του Ελληνικού λαού!
Παράδειγμα προς μίμηση ήταν στην συνέντευξη του στην Χιώτικη Διαφάνεια ο παπάς Γιώργης Κωνσταντίνου της Καλλιμασιάς και πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου και Ελλάδος που είπε καθαρά καί ξάστερα ότι ο εμβολιασμός είναι μαγκιά όπως είχε πει παλαιότερα το ίδιο και για το κράνος πού πρέπει να φορούν οι νέοι μας!
Χρόνια Πολλά στις Εορτάζουσες Μαρίνες!
Από την ακριτική Χίο με πολύ αγάπη!
Χίος 17 Ιουλίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.