Δικηγορικός Σύλλογος Χίου: Κλείσιμο του Δικαστικού έτους

Στη δεύτερη δράση τους προχώρησαν οι δικηγόροι της Χίου, καθώς ο Δ.Σ. Χίου επέλεξε να συνδυάσει το «κλείσιμο» του δύσκολου δικαστικού έτους 2020-21 με την συνέχιση της συμμετοχής του για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία του 1821 στο πλαίσιο του εορτασμού «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

Έτσι πέραν των ανακοινώσεων για τα αυστηρώς δικηγορικά/δικαστικά τεκταινόμενα δύσκολα κι εύκολα, δυσάρεστα αλλά και καλά –όπως η θετική εξέλιξη για το Δικαστικό Μέγαρο – προβλήθηκαν με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου του Κοφινά οι ταινίες του Μπάμπη Κοιλιάρη «Μελανές Πέτρες» και « Σιγησάτω πάσα σάρξ » κι όλα αυτά στον φιλόξενο πολυχώρο  «ΠΕΡΙΒΟΛΙ» στον Κάμπο της Χίου. Η εκδήλωση είχε ενδιαφέρον καθώς την παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Χίου κ. Μερκούρης, ο Εισαγγελέας Χίου κ. Μπουγιούκος ,Δικαστές, Δικηγόροι, Δικαστικοί υπάλληλοι και φιλοξενούμενοι επισκέπτες του νησιού μας, ενώ στη συνέχεια η βραδιά κύλησε ευχάριστα με μια μικρή δεξίωση στην αυλή…….

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.