Ανοίγει ο δρόμος στο Σαραπιό για το Τριήμερο

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου υπενθυμίζει στο κοινό ότι οι εργασίες στην περιοχή «Σαραπιό» συνεχίζονται και από 08:30 πμ έως και 13:30 μμ. Στο 20ο χλμ  η Εθνική οδός Χίου – Καρδαμύλων στο ύψος «Σαραπιό» (μετά το Δελφίνι) παραμένει κλειστή, καθώς υλοποιούνται εργασίες επί της οδού για την αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας.

Επειδή διαπιστώθηκε ότι μικρός αριθμός οχημάτων δεν συμμορφώνεται με το κλείσιμο της οδού και τις υποδείξεις του αναδόχου και διέρχεται από το σημείο των επεμβάσεων, εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς για τη δική τους ασφάλεια και των οχημάτων τους,  τις ώρες αυτές να κάνουν χρήση της επαρχιακής οδού Χίου -Βολισσού, μέσω Πιτυούς και την πλήρη συμμόρφωση στις υποδείξεις του αναδόχου.

Σημειώνεται ότι το τριήμερο από 25/02/2023 (Σάββατο) έως και 27/02/2023 (Καθαρά Δευτέρα) ο δρόμος θα είναι ανοιχτός.

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας θα παραμένει ανοιχτό το ένα ρεύμα της οδού. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να διέρχονται με χαμηλή ταχύτητα και με μεγάλη προσοχή από την περιοχή των εργασιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.