Ανοιχτός ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για το κέντρο ιστορίας της Χίου στο Καστρομηνά

Έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις δημοπράτησης μέσω του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το για το κέντρο ιστορίας της Χίου που θα τοποθετηθεί στο χώρο του Καστρομηνά. Τις πρώτες μέρες του Μαρτίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, ενώ παράλληλα θα επακολουθήσει η εκλογή του αναδόχου. Το προς υλοποίηση έργο, είναι εντεταγμένο στη λίστα με τα χρηματοδοτημένα του ιδίου, του
προγράμματος «Α.Τρίτσης», και κοστολογείται στο ποσό των 700.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα σχέδια δημιουργίας, θα κατασκευαστεί μια έκθεση η οποία θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο, με στόχο την ιστορική προβολή της Χίου. Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αμέντας, αναφορικά με τα υπάρχοντα έργα στο πρόγραμμα «Α.Τρίτσης», εξήγησε πως υπάρχουν έργα ώριμα στα οποία εντάσσεται και το προαναφερθέν που θα πραγματοποιηθεί, ενώ σε περίπτωση μη υλοποίησης θα χάνονταν η χρηματοδότηση. Ολοκληρώνοντας, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο χώρος αυτός θα αποτελέσει ένα ανοιχτό μαθησιακό – βιωματικό περιβάλλον για τα σχολεία και όχι μόνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.