Αντιπεριφερειάρχης Π. Βρουλής: “Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες”

Χαρμόσυνο μήνυμα αποστέλλει ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής προς τιμή της ετήσιας εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου:

“Η 25η  Μαρτίου είναι ημέρα  διπλής γιορτής, τόσο για τον ελληνισμό όσο και για την ορθοδοξία. Αποτελεί την αφετηρία για την αναγέννηση του έθνους και για την εθνικοαπελευθερωτική συγκρότηση του ελληνικού κράτους. Τιμούμε όλοι τον αγώνα και τη θυσία των αγωνιστών του ΄21, που ύψωσαν τη
σημαία της Ελληνικής Επανάστασης για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Με ατσαλένια θέληση, πάθος και πίστη όρθωσαν το ανάστημά τους, διεκδίκησαν την ελευθερία τους και νίκησαν παλεύοντας με ενότητα, αυταπάρνηση και ανεξάντλητη δύναμη. Το μήνυμα της «25ης Μαρτίου» πάντα επίκαιρο, μας καλεί να προχωρήσουμε ενωμένοι στους σύγχρονους αγώνες για την ευημερία του τόπου μας. Μας καλεί να φανούμε άξιοι απόγονοι αυτών που αγνόησαν τον φόβο, περιφρόνησαν την τυραννία και έδειξαν αυταπάρνηση και αυτοθυσία για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.”

Χρόνια πολλά σε όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.