Αποκριάτικη εκδήλωση μέσω Facebook πραγματοποιεί ο Δήμος Χίου

Διαδικτυακή αποκριάτικη εκδήλωση με τίτλο “Ταξίδι στον κόσμο των Αποκριών”, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Χίου το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 21:00, όπως ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο δήμος Χίου. Σε αυτό αναφέρει:

Και φέτος ως γνωστόν η πανδημία περιορίζει τη διεξαγωγή καρναβαλικών εκδηλώσεων και εθίμων. Ωστόσο, ο Δήμος Χίου με γνώμονα την ψυχαγωγία των δημοτών αλλά και την προβολή των τοπικών μας εθίμων θα παρουσιάσει την ψυχαγωγική αποκριάτικη εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι στον Κόσμο των Αποκριών», το οποίο θα προβληθεί μέσω της σελίδας του Δήμου στο Facebook αλλά και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναπαράσταση και στιγμιότυπα των αγαπημένων τοπικών μας εθίμων: Ταλίμι, Αγάς, Του Νεκρού με την υποστήριξη των τοπικών συλλόγων Θυμιανών, Ελάτας, Μεστών, Ολύμπων και Αγίου Γεωργίου Συκούση. Συγχρόνως, θα παρουσιαστούν μοναδικές χορογραφίες εμπνευσμένες από τους ρυθμούς της σάμπα, του λάτιν αλλά και του οριένταλ και της σύγχρονης μουσικής από την κ. Μαργαρίτα Καμαράτου και τη σχολή χορού ‘D ART POINT’. Από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει και το τραγούδι το οποίο θα περιλαμβάνει μουσικούς σταθμούς από τη ντίσκο και το έντεχνο μέχρι το νησιώτικο, το ρεμπέτικο, το ροκ και το σύγχρονο λαϊκό από τους Χιώτες καλλιτέχνες Χρήστο Μακροκάνη, Αθηνά Βελισσάρη, Δέσποινα Βελισσάρη, Σταμάτη Συριώδη και την ορχήστρα από εκλεκτούς μουσικούς.

Η προβολή της εκδήλωσης θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 στις 9 μ.μ..”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.