Αρχιερείς και ιερείς προσέξτε γιατί ο Κορωνοϊός σας έβαλε στο μάτι!

Δεν είναι ένας δεν είναι δύο δεν είναι τρείς και το λουρί της μάνας!

Κάτι δεν πάει καλά, κάτι σοβαρό συμβαίνει με τον κλήρο ή ο Κορωνοϊός πήρε φόρα να ισοπεδώσει και να ξεκληρίσει τον κλήρο.
Δεν είμαι σίγουρος για τον ακριβή αριθμό των παπάδων και των Δεσποτάδων που έχουν κολλήσει με τον Κορωνοϊο… αλλά φαίνεται ότι τα κρούσματα είναι πολλά και δεν γίνονται όλα γνωστά λόγω του ιατρικού απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων!
Φθάσαμε στο σημείο να βλέπουμε μετά τους Μητροπολίτες Θεόκλητο της Χαλκιδικής και τον Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, τώρα και τον χαρισματικό Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο να καταφθάνει επειγόντως στην Ελλάδα με τον Κορωνοϊο.
Επομένως αγαπητοί Αρχιερείς Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές προφυλακτείτε από την πανδημία του Κορωνοϊού και πάρτε άμεσα μέτρα προστασίας τόσο για τους εαυτούς σας όσο και για το ποίμνιο της Χριστιανοσύνης!
Δυστυχώς ο Κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και εξαιρέσεις όπως φαίνεται καθαρά, σάς έβαλε στο μάτι επειδή δεν του δώσατε την πρέπουσα σημασία και αγνοήσατε την επιστημονική κοινότητα και τις οδηγίες της πολιτείας.
Φροντίστε στο τέλος να χηρέψουν όλες οι Μητροπόλεις της Ελλάδας με την ανυπακοή που επιδεικνύεται και αδιαφορείτε και για την υγεία των πιστών με τις παλαιολιθικές δοξασίες της Χριστιανικής πίστης.
Οι εποχές έχουν αλλάξει οι συνθήκες ζωής έχουν φέρει τα πάνω κάτω τα καιρικά φαινόμενα έχουν γίνει ένα κουβάρι όπως της Αριάδνης!
Προσαρμοστείτε με την πραγματικότητα γιατί δεν θέλω η Χριστιανική θρησκεία να καταποντιστεί από έναν αόρατο εχθρό ένα τοσοδούλι μόριο που σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή στον πλανήτη!
Σταματήστε να βλέπετε μονόφθαλμα τα των ιερών κανόνων της εκκλησίας και της θρησκείας μας!
Η πίστη των Χριστιανών ειδικότερα των Ορθοδόξων είναι σταθερή και δεν μπορεί κανείς να την αλλάξει.
Εάν δεν λειτουργήσουν για λίγο καιρό οι εκκλησίες με πιστούς δεν θα αδειάσουν τα ταμεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών!
Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και πιστεύω στην Παναγία και τον Χριστό και εφαρμόζω τα λόγια του Χριστού το Αγαπάτε Αλλήλους και να μην γνωρίζει η δεξιά τί ποιεί η αριστερά σου!
Χρόνια Πολλά στην εορτάζουσα Χίο Μας με την απελευθέρωση και την εορτή των Αγίων Βικτώρων Μήνας Βίκτωρας και Βικέντιος που εορτάζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Χίου!
Χίος 11 Νοεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.