ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ – 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ – Συνάντηση στα πλαίσια προγράμματος ERASMUS +

Το  σχολείο μας δραστηριοποιείται σε Ευρωπαϊκά προγράμματα τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια.

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + KA2 «ORIENTEERING – North, South, East, West»,  οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Λάρδα Στυλιανή, εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και συντονίστρια του προγράμματος και Παπαδοπούλου Μαγδαληνή, μουσικός, συναντήθηκαν με εκπαιδευτικούς  άλλων ευρωπαΪκών χωρών στο Monreale της Σικελίας από 20 έως 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία από την Ιταλία, την Πολωνία, την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα και αφορά στον αθλητισμό, την υγιεινή διατροφή και σκοπό έχει να πείσει τους μαθητές και τις οικογένειές τους να υιοθετήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι εκπαιδευτικοί μας επισκέφτηκαν δύο σχολεία της περιοχής, ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ιταλίας και προγραμμάτισαν ,μαζί με τους εταίρους μας ,τις δράσεις των επόμενων μηνών.

Οι μαθητές όλων των συνεργαζόμενων σχολείων θα εργαστούν πάνω στα ίδια θέματα και θα δημιουργήσουν αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο θα παρουσιαστεί στις ιστοσελίδες των σχολείων καθώς και στην πλατφόρμα e-twinning.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.