“Αυτοί που ασχολούνται με τον Ρουκετοπόλεμο δεν επιθυμούν προβολή”

Αρνείται ο αντιδήμαρχος Τουρισμού  Κώστας  Βεργίνας τις δηλώσεις του σε τοπικό μέσο περί αιτήματος προβολής του Ρουκετοπόλεμου. Όπως εξήγησε στην εκπομπή “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1″, του Κώστα Κυδώνη, δεν εξεφράσθη παράπονο από κανένα επαγγελματικό φορέα ότι δεν έχει γίνει προβολή του Ρουκετοπόλεμου ενώ επισήμανε ότι δεν είπε ότι δεν υπάρχει αίτημα προβολής. ”    Μαζί με τους επαγγελματικούς φορείς για τον τουρισμό λαμβάνονται αποφάσεις και δεν εξέφρασε κανείς παράπονο περί μη προβολής. Εξάλλου αυτοί που ασχολούνται με τον  Ρουκετοπόλεμο δεν επιθυμούν προβολή“, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι δεν έχουν αποφασίσει οι εμπλεκόμενοι αν θέλουν να γίνεται ο Ρουκετοπόλεμος  έτσι όπως διεξάγεται πάντα ή να σταματήσει. “Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει  τι γίνεται με τον Ρουκετοπόλεμο. Αν αρχίσουμε να το διαφημίζουμε το πιθανότερο είναι να δημιουργήσουμε πρόβλημα και να σταματήσει. Μπορούμε να προβάλουμε την τουλίπα που τώρα την  άνοιξη  στολίζει με τα χρώματα της το νησί.

Παράλληλα τόνισε ότι προγραμματίζεται έγκαιρα η τουριστική προβολή κάθε έτους και αφορά πάντα το επόμενο έτος. ” Φέτος με τα προβλήματα που είχαμε με τις τροποποιήσεις του προϋπολογισμού δεν μας άφηναν να πληρώσουμε καμία δράση μέχρι και τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα γίνει μία παρουσίαση στη Σμύρνη, θα έρθουν προσκεκλημένοι τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι για παρουσίαση του νησιού μας. Είναι λογικό ότι αυτές οι παρουσιάσεις θα αφορούν την ενίσχυση της επόμενης χρονιάς δεν μπορεί κάποιος να έρθει Απρίλιο  για να μας φέρει κόσμο το καλοκαίρι “, κατέληξε ο κ. Βεργίνας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.