Αυτοί όλοι είναι οι εχθροί της Ελληνικής Κοινωνίας και εγκληματίες της Υγείας

 

Εν μέσω καύσωνα ποιοι είναι Αυτοί που ξεσηκώνουν και κατευθύνουν όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους γενικώς αρνητές του εμβολιασμού να δημιουργούν αναμπουμπούλα και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων;
Μήπως πίσω από αυτόν τον ξεσηκωμό κρύβονται όλες οι ακροαριστερόστροφης και Ακροδεξιόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για να καρπωθούν δημοσκοπικά οφέλη μετά την κατρακύλα που έχουν βρεθεί στον πάτο της αβύσσου και της βοθρολογίας πού φαίνονται καθημερινά από τα ΜΜΕ πρωτοκλασάτα στελέχη και δυστυχώς και γιατροί χέστες πού είναι ανάξιοι να κάνουν ακόμη και μία απλή ένεση σε συγγενείς τους.
Παρ όλη την παγκόσμια αναμπουμπούλα και αναταραχή με χιλιάδες κρούσματα και θανάτους εν τούτοις βλέπουμε τα κατακάθια της κοινωνίας, αναρχικούς, κουλτουριάρηδες του καλλιτεχνικού κύκλου γενικότερα, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της Ακροδεξιόστροφης και ακροαριστερόστροφης ιδεολογίας να κατεβαίνουν στις πλατείες μαζί με αντίχριστους ψευτοπαπάδες και ψευτοκαλόγερους για να προβληθούν οι ιδεολογίες τους με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση να φρακάρει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να έχουμε χιλιάδες κρούσματα και θανάτους από πολίτες της Ελλάδας.
Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο τους καταγγέλλω ώς ηθικούς αυτουργούς και εχθρούς του Ελληνικού Έθνους και ότι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι και εγκληματίες και προδότες και τα κατακάθια της Ελλάδας μας!
Δυστυχώς σήμερα είδαμε για ακόμα μία φορά την ξεφτίλα των ανεγκέφαλων αναρχοεξτρεμιστών και αρνητών του εμβολιασμού που θα μας φέρει την ελευθερία της ζωής μας!
Ας όψονται οι ανεγκέφαλοι τραμπούκοι πού τους κατευθύνουν και τους υποκινούν για τα έκτροπα και επεισόδια με καταστροφές της Ελλάδας μας!
Καλά μυαλά και η Παναγία και ο Χριστός να βάλουν το χέρι τους και να τους φωτίσουν!
Χίος 21 Ιουλίου 2021 βράδυ
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης
Οι φωτογραφίες μιλούν από μονές τους!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.