Βίντεο Σοκ:Το πλήρωμα έσπρωξε τον 36χρονο που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

 

Απίστευτο βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που ένας 36χρονος άνδρας σκοτώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά καθώς προσπαθούσε να προλάβει το πλοίο Blue Horizon.

Ο άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα. Ο άτυχος άνδρας έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, αλλά δύο άτομα του πληρώματος του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου!

Στα πλάνα από βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα protothema, φαίνεται πως ο 36χρονος προλαβαίνει το πλοίο, αλλά δύο μέλη του πληρώματος τον απομακρύνουν σπρώχνοντας τον, με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέφτει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν από αυτόπτες μάρτυρες, τον καπετάνιο και το λοιπό πλήρωμα στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Συνελήφθησαν, με εντολή εισαγγελέα, ο καπετάνιος και τρία μέλη του πληρώματος

Συνελήφθησαν, με εντολή εισαγγελέα, ο καπετάνιος και τρία μέλη πληρώματος για το συμβάν.

Σημειώνεται ότι στον καταπέλτη βρίσκονταν το νούμερο 2 του πλοίου, ο ύπαρχος, όπως και ο λοστρόμος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Στους τέσσερις που συνελήφθησαν και ο αξιωματικός του καταστρώματος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.