(Βίντεο-φωτο) Εμποδίστηκαν τα μηχανήματα της ΤΕΡΝΑ ΑΕ να αποβιβαστούν στην Χίο ανήμερα των Θεοφανείων

 

Εμποδίστηκαν τα μηχανήματα της ΤΕΡΝΑ ΑΕ να αποβιβαστούν στο Λιμάνι της Χίου λίγο πριν γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων και η  ρίψη Του Σταυρού στην θάλασσα ανήμερα των Θεοφανείων. Πολλοί από τους αντιτιθέμενους στην δημιουργία της νέας δομής στο Θόλος βρέθηκαν στο σημείο το οποίο θα έδενε το πλοίο ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ και το ανάγκασαν να μην δέσει. Το πλοίο παρέμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο λιμάνι και μετά ανεχώρησε για Μυτιλήνη στην οποία αναμένεται να φτάσει νωρίς το απόγευμα. Είχαν προηγηθεί ανάλογες αντιδράσεις στο λιμάνι των Μεστών στο οποίο είχε δέσει ο ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ τα ξημερώματα και μάλιστα  είχε αποβιβάσει τους εκσκαφείς της ΤΕΡΝΑ, όμως ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην έξοδο  δεν τα άφησε να βγουν από τον χώρο του Λιμανιού.

Την στιγμή που το πλοίο αναχωρούσε από το Κεντρικό Λιμάνι της Χίου οι παρευρισκόμενοι εκεί ξέσπασαν αυθόρμητα σε  χειροκροτήματα. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κος Π.Βρουλής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Π.Μπουρνιάς (τουλάχιστον από αυτούς που μπορέσαμε να εντοπίσουμε).

Βίντεο – Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ

Παντελής Κυδώνης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.