(Βίντεο-Φωτο) Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, τίμησε και φέτος, το πρωί του  Σαββάτου, τη μνήμη του αειμνήστου Υποσμηναγού Στυλιανού Παναγυφτόπουλου

 

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, τίμησε και φέτος το πρωί του  Σαββάτου, 6 Νοεμβρίου 2021 τη μνήμη του αειμνήστου Υποσμηναγού Στυλιανού Παναγυφτόπουλου, με  επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο χώρο της αναθηματικής στήλης στη λεωφόρο Ενώσεως. Ο Σύνδεσμος επιτέλεσε το καθήκον του, όπως και κάθε χρόνο, στη μνήμη του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του την ώρα του υπέρτατου καθήκοντος. Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με το ιστορικό του τραγικού συμβάντος, ο υποσμηναγός Παναγυφτόπουλος κατέπεσε μαζί με το μαχητικό αεροσκάφος την 7η Νοεμβρίου 1994 στο σημείο της αναθηματικής στήλης, κατά τη διάρκεια ασκήσεων αναχαίτισης, διότι προτίμησε να παραμείνει στο αεροσκάφος αντί να εκτιναχθεί από αυτό, προκειμένου να το οδηγήσει σε πτώση εκτός κατοικημένης περιοχής.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.