Βράβευση καλικάντζαρων Δήμου Χίου 2018

Χθες στις 11:00 π.μ. στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ.Χίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τη  βράβευση των Καλικάντζαρων Δ.Χίου 2018.

Η θεατρική ομάδα “Αχτύπητοι Κοφιναίοι” του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΦΙΝΑ ΣΗΦΙ ΧΙΟΥ παρουσίασαν το αφηγηματικό παραμύθι  “Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΔΙ”, ένα θεατρικό δρώμενο, γραμμένο, σκηνοθετημένο και μουσικά επενδυμένο από τον κ. Μπάμπη Κοιλιάρη, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, που για ακόμα μία χρονιά στηρίζει τη δράση των Καλικάτζαρων του Δήμου Χίου.

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς του απέδωσε αναμνηστικό συμμετοχής για τη φιλοτέχνηση των τριών πρώτων φετινών καλικάντζαρων, που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ανακοίνωση Δ.Χίου.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Τα βραβεία όπως ψηφίστηκαν στη σελίδα του Δήμου Χίου το διάστημα από 20/12/2018 έως 29/12/2018 στις 23:59 απένειμαν ο Δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Χίου κ.Παντελής Καμπούρης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

  • 3ο βραβείο (627 likes)

Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Συκούση για τον Ευχούλη καλικάντζαρο .

 

  • 2ο βραβείο (2047 likes)

Παιδικός Σταθμός Βαρβασίου «Παιδικά Όνειρα» για τον καλικάντζαρο Καλίδωρο.

 

  • 1ο βραβείο (2309 likes)

6ο Νηπιαγωγείο Χίου για τον καλικάντζαρο Χιώτης ο Καλαντιστής

Το 1ο βραβείο συνοδεύεται κι από προμήθεια γραφικής ύλης αξίας 100€ , προσφορά του ΝΠΔΔ Δήμου Χίου, το οποίο δώρισε το 6ο Νηπιαγωγείο στην Κιβωτό του Κόσμου, Παράρτημα Χίου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ

  • 3ο βραβείο (ισοβαθμία)

Καλικάντζαρος Περίδρομος, του Κων/νου – Ματθαίου Σταμούλη, ο οποίος συγκέντρωσε 487 likes.

 

 To βραβείο είναι ένα σαββατοκύριακο διαμονή για 2 άτομα στο κατάλυμα «Zorbas Appartments», του Γιάννη Ζορμπά στη Λήμνο Βολισσού, συνοδευόμενο από φαγητό και καφέ.

 

  • Παιδικό Τμήμα Πηλογλυπτικής – Ζωγραφικής Φ.Ο.Βροντάδου Καλικάτζαρος Μελομακαρονούλης, ο οποίος συγκέντρωσε 487 Likes.

To βραβείο είναι ένα σαββατοκύριακο διαμονή για 2 άτομα στη Βολισσό στο κατάλυμα «Το κλειδί του Κάστρου» της κ. Σεβασμίας Καπίρη, καφέ στο καφέ- μπαρ «Hook» του κ. Θεοδώρου Σωτήρη και φαγητό στο «Μαύρο πρόβατο» του κ. Νίκου Μαδιανού.

 

  • 2ο βραβείο

Σύλλογος Τριτέκνων Χίου “Παναγία Νεαμονήτισσα”   Καλικάτζαρος Ξυστομαστιχολαλαδούλης, ο οποίος συγκέντρωσε 522 Likes.

 

To βραβείο είναι ένα σαββατοκύριακο διαμονή για 2 άτομα στον Αγ. Γιώργη Συκούση στο κατάλυμα «Άρωμα Μαστίχας» των κα. Δέσποινα Βώλου και Λεμονιά Γκέλη, καφέ στο καφέ- μπαρ «Λιλικοφωλιά» του κ. Γιάννη Μίζερου και φαγητό στην ψησταριά του κ. Νίκου Κύλη στην Πλατεία ΜΠΟΥ Αγ. Γεωργίου Συκούση.

 

  • 1ο βραβείο

Πυραμά

Καλικάντζαρος «Το Κουτρουλάκι της Πυραμάς», ο οποίος συγκέντρωσε 903 Likes.

 

To βραβείο είναι ένα σαββατοκύριακο διαμονή για 2 άτομα στα Μεστά, στο κατάλυμα «Medieval Castle» του κ. Γιάννη Μόγια με ποτό και φαγητό.

 

Ευχαριστούμε  το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και το προσωπικό του για τη φιλοξενία της εκδήλωσής μας, τους χορηγούς μας, τον κ. Αστέριο Πλιάκο, την κα. Ευαγγελία Γεραζούνη, την κα. Ανθή Τσουκάλου, την κα. Μαρία Δημητράκη για την στήριξη της δράσης όλο αυτό το διάστημα,  τα συνεργεία του Δήμου μας, που τοποθέτησαν τα φετινά καλικατζαράκια μας στην πόλη, την κα. Βιβή Ποταμούση, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αμανής, τον κ. Μπάμπη Κοιλιάρη, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ουρανία Τώρα για την παρουσίαση και επιμέλεια της εκδήλωσης, αλλά πάνω από όλους τον κόσμο για την στήριξη και την παρουσία του.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.