Βρεφικά πακέτα «Baby Kits» για τα νεογέννητα των Ψαρών από την «Αποστολή» και τη Eurobank – Αιτήσεις έως τις 14 Μαρτίου

 

Βρεφικά πακέτα σε οικογένειες του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών διανέμονται στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε συνεργασία και με χρηματοδότηση της τράπεζας EUROBANK και τον Δήμο με σκοπό την υποστήριξη των οικογενειών με νεογέννητα.

Οι ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα και πληρούν τα κριτήρια, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών, το αργότερο έως τις 14 Μαρτίου 2022.

Το Πρόγραμμα φέρει τον τίτλο «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα. Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικά Πακέτα (baby kits)». Η συγκεκριμένη παρέμβαση συνίσταται στην υλική υποστήριξη των ζευγαριών για την αντιμετώπιση των δαπανών που αντιστοιχούν στις αυξημένες ανάγκες των βρεφών από την ηλικία 0 μηνών έως την ηλικία του 1 έτους με την μορφή βρεφικού πακέτου. Το πακέτο περιλαμβάνει ενδεικτικά είδη ένδυσης, διατροφής, μικροεξοπλισμού, & ειδών υγιεινής.

Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Βρατσάνος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εκπροσώπους των δωρητών για την ευγενική τους προσφορά και επισημαίνει ότι «τέτοιου είδους ενέργειες έχουν ιδιαίτερη σημασία για την αντιμετώπιση του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας, που είναι ακόμη εντονότερο στα μικρά νησιά όπως είναι το δικό μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.