Η Χίος, για ακόμη μία φορά, διατράνωσε την αντίθεσή της στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δημιουργία υπερδομής – φυλακής στο νησί μας

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, η Χίος, για ακόμη μία φορά, διατράνωσε την αντίθεσή της στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δημιουργία υπερδομής – φυλακής στο νησί μας.

Με τη συμμετοχή χιλιάδων συμπατριωτών και συμπατριωτισσών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των φορέων της Χίου στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στείλαμε το μήνυμα της ενότητας απέναντι στις σχεδιαζόμενες πολιτικές.

Ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά κι εγώ προσωπικά, δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες όπου κι όποτε χρειαστεί για το δίκαιο αγώνα που δίνεται.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όλους τους φορείς και συμπολίτες μας, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις αυτές και που συνεχίζουν να αγωνίζονται για το καλό και την ευημερία του τόπου μας.

Παντελής Βρουλής – Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.