Γαλάζιος Εμβολιασμός! Γαλάζια Ελευθερία!

 

Σαν ΣΙΦΟΥΝΑΣ,  σαν καταιγίδα, σαν ανεμοστρόβιλος ακούστηκαν χθες οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η Υγειονομική θωράκιση  με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson ed Johnson όλων των κατοίκων άνω των δεκαοκτώ χρόνων των Νησιών της Ελλάδας εν όψει του Καλοκαιριού για να μπορέσουμε όλοι οι κάτοικοι της νησιωτικής χώρας χωρίς φόβο και πάθος να υποδεχτούμε όλους τους φίλους, γνωστούς, αγνώστους, συγγενείς, Έλληνες και ξένους επισκέπτες  (Τουρίστες) στον τόπο μας για μια νέα καλοκαιρινή ανάπτυξη και άνοιξη της ελεύθερης οικονομίας!

Αυτό θα πραγματοποιηθεί από το τέλος Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου για να μπορέσουμε επιτέλους να ζήσουμε ελεύθεροι και να χαρούμε όλοι μαζί την γαλάζια θάλασσα και τον ξάστερο και γαλάζιο ουρανό με τις απέραντες μεγάλες και μικρές παραλίες μας και να είμαστε ξανά ελεύθεροι στο φυσικό περιβάλλον ” δηλαδή στα προνόμια της γεωγραφικής και ατμοσφαιρικής φύσεως ” που απλόχερα μας χάρισε η ανωτέρα δύναμη της δημιουργίας του κόσμου!
Πιστεύω ότι είμαστε ένας ξεχωριστός λαός που έχουμε την τύχη να ζούμε στην ωραιότερη χώρα της γης με τις πλούσιες φυσικές καλλονές που πρέπει να τις διαφυλάξουμε  ως κόρη οφθαλμού και να τις προστατέψουμε από κάθε άποψη όλοι μαζί πολίτες και τοπικοί φορείς και άρχοντες με όλες τις δυνάμεις μας!
Λέει μια παροιμία ότι το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι!
Αλλά στην σημερινή συγκυρία στην Ελλάδα έχουμε την τύχη και την χαρά να έχουμε ηγεσία του τόπου μας το πιο φρέσκο και ανοικτόμυαλο κεφάλι του κόσμου που εμπνευσμένος και προικισμένος με γονιδιακά χαρίσματα με μεγάλη μόρφωση και εμπειρία με πλήρη οργάνωση και υπευθυνότητα κατευθύνει τις ζωές και τις τύχες μας με πλήθος γεγονότων και ενεργειών και με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια  στην απελευθέρωση της μιζέριας που περάσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια!
Ευτυχώς είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που στην μεγάλη πανδημία του Κορωνοιού αλλά  και σε όλες τις προκλητικές ενέργειες και απειλές από τον τρελό γείτονα μας έχουμε μπροστάρη έναν Πρωθυπουργό που έχει όλα τα εφόδια και εχέγγυα να αντισταθεί και με μαεστρία με όλες τις διεθνείς συμμαχίες να κτίσει τα τείχη της προστασίας της Ελλάδας!
Όσο για όλα τα ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κόμματα πού καθημερινά προσπαθούν με κάθε τρόπο να χύσουν χολή και δηλητήριο και να σπείρουν την διχόνοια στην ελληνική κοινωνία με ψέματα και αισχρότητα χρησιμοποιώντας βουλευτές και κομματικά εξαφτέρυγα καθημερινά από όλα τα ΜΜΕ και να επιτίθενται και να ρίχνουν λάσπη στον Πρωθυπουργό και στους Υπουργούς που παράγουν χρήσιμο έργο για τους Έλληνες πολίτες τους λέω ως ένας ενεργός πολίτης της ακριτικής Χίου ότι την λάσπη την τρώνε οι ίδιοι μες τα μούτρα τους και θα το καταλάβουν στο τέλος της τετραετίας όταν θα ανοίξουν οι κάλπες!
Εύχομαι σε όλους τους νησιώτες να προσέλθουν να εμβολιαστούν αμέσως για να ζήσουμε όλοι μαζί ελεύθεροι στον τόπο μας στα νησιά μας που μας ζηλεύουν όσοι έρχονται για να παραθερίσουν στις καταγάλανες ακρογιαλιές μας!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης! 
Χίος 12 Μαΐου 2021 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.