Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας για τη Χιακή Αδελφότητα Αττικοβοιωτίας «ο Κοραής»

 

 

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στο  ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel” (πρώην Χανδρής), Λ. Συγγρού 385 Π. Φάληρο θα πραγματοποιηθεί η  ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Χιακής Αδελφίοτητος Αττικοβοιωτίας “ο Κοραής”.

Τα θέματα της συνέλευσης είναι τα κάτωθι:

  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός χρήσης 2022.
  2. Έγκριση έκθεσης Εξελ. Επιτροπής, απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  3. Υποβολή και έγκριση προϋπολογισμού 2023.
  4. Αρχαιρεσίες-Διεξαγωγή μυστικής δια ψηφοδελτίου ψηφοφορίας για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής τριετούς θητείας για την περίοδο 2023-2026.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη της Αδελφότητος, που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα καλούνται να αποστείλουν ταχυδρομικώς σχετική αίτηση στα γραφεία της Αδελφότητος, Μητροπόλεως και Πατρώου 8-10, μέχρι τις 18/01/2023 ή να αποστείλουν email. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη ανακοίνωση στα γραφεία της Αδελφότητος, Πατρώου 8-10 στο Σύνταγμα στις 11.00 π.μ. στις 28.01.2023.

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους από οφειλές συνδρομών προ της Γενικής Συνελεύσεως για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και την αποφυγή συνωστισμού.

Θα προηγηθεί της Συνελεύσεως η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του «Κοραή».

Tηλ. Επικοινωνίας: 2105243485 Email: g-daniil@otenet.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.