Γιάννης Αγγελικούσης: Η ανακοίνωση της εταιρείας του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ανακοίνωση για τη σοβαρή κατάσταση που αντιμετωπίζει με την υγεία του ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης εξέδωσε η εταιρεία του “ANGELICOUSSIS SHIPPING GROUP LTD”.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Με αισθήματα βαθιάς ανησυχίας ανακοινώνουμε ότι ο Κύριος Γιάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group Ltd, ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, λαμβάνοντας τη βέλτιστη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Η Μαρία Αγγελικούση, η οποία ανέλαβε καθήκοντα acting CEO του Angelicoussis Group, δήλωσε νωρίτερα σήμερα:

«Κατανοούμε πλήρως και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό, στο μεταξύ όμως παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του πατέρα μου και της οικογενείας του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ.»

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών νοσηλεύεται ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 73χρονος ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο κ. Αγγελικούσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί έμφραγμα και νοσηλεύεται σε καταστολή, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ο Όμιλος Αγγελικούση θεωρείται εκ των κορυφαίων ναυτιλιακών ομίλων διεθνώς. Έχει συνολικά 139 πλοία και 7.480 εργαζομένους

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.