Γιάννης Μαλαφής: “Η ΔΕΥΑΧ συνεχίζει την μοναχική της πορεία και αγνοεί τα αυτονόητα με εκλογικούς αυτοσχεδιασμούς”

 

 

Με αφορμή τη δημοσίευση του κ. Ευάγγελου Ρηγάκη σχετικά με τη διαχείριση του νερού από πλευράς της ΔΕΥΑΧ και των δεδομένων μέτρων που αποφάσισε να πάρει, με το παρόν κείμενο δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας στην καταγγελία του.
Ακόμα μια φορά η ΔΕΥΑΧ αρνείται να συμβαδίσει με τις ανάγκες των δημοτών μας, οξύνοντας με τη στάση της και τις μονομερείς αποφάσεις της, τα προβλήματα που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Η απόφαση να διακόψει την άρδευση στα χωριά μας, πλήττει κυρίως τους λιγοστούς πλέον ηλικιωμένους στην πλειοψηφία τους κατοίκους που διέθεσαν κόπο χρόνο και χρήμα για να φυτέψουν και να προσφέρουν στα παιδιά και στα εγγόνια τους γεύσεις και μνήμες του χωριού και του τόπου μας. Παράνομα και καταχρηστικά η ΔΕΥΑΧ τους αρνείται αυτό το δικαίωμα.

Αντίθετα στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις προτροπές όλων η ΔΕΥΑΧ συνεχίζει την μοναχική της πορεία και αγνοεί τα αυτονόητα με εκλογικούς αυτοσχεδιασμούς. Ήταν υποχρεωμένη να  διαβουλευτεί με τους κατοίκους πολλές φορές και φάνηκε η αναποτελεσματικότητα της στη διαχείριση και διανομή του νερού.

Στεκόμαστε στο πλάι των κατοίκων αρνούμενοι να αδιαφορήσουμε σε αυτόν τον παραλογισμό, στην παράνομη στάση της και την ανωριμότητα που επιδεικνύει μπροστά στη Χιακή κοινωνία.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.