Περιφερειακή Ενότητα Χίου «Θα στραφούμε σε ιδιώτη εάν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν εκτελέσει τα δρομολόγια»

 

 

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της Περιφερειακής ενότητας Χίου και των  Υπεραστικών ΚΤΕΛ σχετικά με τα δρομολόγια από τον λιμένα Μεστών , με την Π.Ε να δίνει στη δημοσιότητα τον πίνακα των δρομολογίων και να προειδοποιεί ότι στην περίπτωση μη υλοποίησής τους από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, θα ανατεθεί το δρομολόγιο σε ιδιωτική εταιρεία.  

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, προς απάντηση στα δημοσιεύματα που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, όσον αφορά τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων από Χίο – Μεστά και Μεστά – Χίο, που εξυπηρετούν τις αφίξεις και αναχωρήσεις των πλοίων, σας ενημερώνει ότι για πολιτικούς λόγους κάποιοι στέρεψαν από προεκλογικές εμφανίσεις και εντυπώσεις και μην έχοντας κάτι ουσιώδες να πουν, ασχολούνται με λάθος θέματα και διαδίδουν ανακρίβειες.

Με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας, σας επισυνάπτουμε τα παρακάτω δρομολόγια των Πλοίων για το λιμάνι των Μεστών, καθώς και των υπεραστικών λεωφορείων από Χίο – Μεστά και Μεστά – Χίο, που πραγματοποιεί το ΚΤΕΛ,  προς ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού.

Αν διαπιστωθεί ότι δεν εφαρμόζονται σωστά τα δρομολόγια η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα στραφεί σε σύμβαση με ιδιώτη.

Όσον αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες ενημερώνουμε ότι το ΚΤΕΛ έχει οφειλή στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου από τα ενοίκια της αίθουσας επιβατών.

 

ΠΕΜΠΤΗ

 ΠΛΟΙΟ

Καβάλα – Μεστά Άφιξη στα Μεστά 05:30
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ  
Δρομολόγιο : Χίος – Μεστά Αναχώρηση : 04:45
Δρομολόγιο : Μεστά – Χίος Αναχώρηση : 06:30

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΛΟΙΟ

Λαύριο – Μεστά Άφιξη στα Μεστά 23:00
Πειραιάς – Μύκονος – Χίος – Σίγρι Άφιξη στα Μεστά 19:45
Σίγρι – Μεστά – Μύκονος – Πειραιάς Άφιξη στα Μεστά 02:00
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Δρομολόγιο : Χίος – Μεστά Αναχώρηση : 17:45
Δρομολόγιο : Μεστά – Χίος Αναχώρηση : 20:30
Δρομολόγιο : Χίος – Μεστά Αναχώρηση : 00:00
Δρομολόγιο : Μεστά – Χίος Αναχώρηση : 02:00

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.