Γιατί κύριε Πρωθυπουργέ τον Ευάγγελο Υπουργό; Δεν υπάρχει άλλος στην ΝΔ;

——————————————————————-

Ειλικρινά…απογοήτευση και παγωνιά νοιώσαμε όλοι οι γνήσιοι της Νέας Δημοκρατίας στο άκουσμα υπουργοποίησης και μάλιστα στο συγκεκριμένο υπουργείο έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ πού όταν ήταν αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων είχε ζητήσει να καταργηθεί το Εθνόσημο από τις στολές των ενστόλων γενικώς!
Γιατί κύριε Πρωθυπουργέ μας αναγκάζεται να σκεφτούμε πονηρά ότι τα κάνατε πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ επειδή είχαν βάλει στόχο από την αρχή τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ επειδή έκανε εκκαθάριση των αναρχικών και αντιεξουσιαστών από όλες τις πολυκατοικίες στο κέντρο της Αθήνας και στο ΑΒΑΤΟ των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ και καθάρισε την κόπρο του ΑΥΓΕΙΟΥ από τις πόλεις αλλά και την Αστυνομία;
Μην ξεχνάτε ότι εξάρθρωσε την 17 του Νοέμβρη και όλους τους δολοφόνους!
Δηλαδή πιστεύετε ότι ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ θα τα καταφέρει καλύτερα;….τον είδαμε και επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως υπουργό ότι έκανε μια τρύπα μες το νερό!
Από σήμερα δημοσίως θα σταματήσω να γράφω και να υπερασπίζομαι την Κυβέρνηση και θα παραμείνω εντελώς αδιάφορος “κι όσα πάνε κι όσα έρθουν”.
Αυτή η επιλογή σας, θα σας στοιχίσει πολύ άσχημα και θα το εισπράξετε στην πρώτη Δημοσκόπηση!
Εύχομαι να διαψευστώ…γιατί από τις πρώτες επαφές μου με πολλούς φίλους οπαδούς της ΝΔ..όλοι είναι απογοητευμένοι και με το στόμα ανοιχτό!
Καλά ξεμπερδέματα!
Χίος 31 Αυγούστου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.