Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές από τον κο Π. Μπουγδάνο για την Ημέρα Μνήμης Απολεσθέντων Ναυτικών Ε.Ν της Πολεμικής περιόδου 1939-1945

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων της ΠΕ Χίου για την Ημέρα Μνήμης Απολεσθέντων Ναυτικών Ε.Ν της Πολεμικής περιόδου 1939-1945, νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, σε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση.

Η άψογη συνεργασία με την Διοίκηση και τα μέλη της Ε.Β.Α.Τ., την διευθύντρια και το προσωπικό του Ναυτικού Μουσείου Χίου, τον πρόεδρο και τα μέλη της Π.Ε.Σ.Ν.Α.Τ & του Π.Ε.Σ.Α.Ε.Ν αλλά & των τοπικών Συλλόγων συνταξιούχων Ναυτικών Βρονταδου, Συκιάδας, Λαγκάδας & Θυμιανών, τόσο κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης, όσο και κατά την διεξαγωγή της οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα η θετική ανταπόκριση των Διοικητών των ΑΕΝ ΧΪΟΥ & ΑΕΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ καθώς & του Προέδρου του ιδρύματος “ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ” αλλά του Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων Ναυτικών Σπουδών Τσάκος “TEENS” για την διάθεση ένστολων σπουδαστών και μαθητών , οι οποίοι πλαισίωσαν την εκδήλωση και της έδωσαν ναυτικό χρώμα, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή υλοποίησή της.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.