Γ. Καρατζαφέρης: « Χρειαζόμαστε έναν πανίσχυρο Μητσοτάκη»

 

Δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποίησε με ανάρτησή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε αυτήν μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται απλά Μητσοτάκη αλλά έναν πανίσχυρο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη:

« Όταν η Τουρκία βγαίνει με έναν πανίσχυρο ηγέτη απέναντί μας, θα είναι η τετραετία του διαλόγου θέλουμε δε θέλουμε. εμείς θα στείλουμε έναν αναιμικό πρωθυπουργό με 151 βουλευτές; Αυτό δε γίνεται. Τώρα λοιπόν η εποχή επιβάλλει να έχουμε και εμείς έναν πανίσχυρο ηγέτη, όπως εξασφάλισε η Τουρκία. Για οικονομικά και εθνικά θέματα δε χρειαζόμαστε απλώς Μητσοτάκη, αλλά ισχυρό Μητσοτάκη για να επιβάλει την άποψή του και διεθνώς και εσωτερικώς και σε κάποιους που θα ήθελαν να τον κοντύνουν για να τον ελέγχουν προφανώς. Πρέπει να έχουμε μια ισχυρή κυβέρνηση απέναντι στους Τούρκους, απέναντι στους Αμερικάνους, απέναντι στους ευρωπαίους. Στις 25 Ιουνίου λοιπόν πανίσχυρη κυβέρνηση Μητσοτάκη!»

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.