Δήλωση Περιφερειάρχη για τις εξελίξεις στον Αιολικό

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα του Αιολικού έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Οι τελευταίες εξελίξεις στην ιστορική ομάδα της Λέσβου και του Βορείου Αιγαίου τον Αιολικό και η “μετακόμιση” της στην Αριδαία για τα εντός έδρας παιχνίδια της, μας βρίσκει αντίθετους και μας λυπεί. Μπορεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι συναισθηματισμοί και η…φανέλα να μην παίζουν ρόλο για τους διοικούντες της ομάδας, θεωρώντας προφανώς τον Αιολικό επιχείρηση που θα πρέπει να βγάζει τα
λεφτά της, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ηθικά σε ένα νησί που έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά με τον Αιολικό Μυτιλήνης. Αιολικός και Ταρλάς είναι αλληλένδετα και το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Καλούμε την διοίκηση της ΠΑΕ να αναθεωρήσει την απόφαση της επιστρέφοντας την ομάδα στην φυσική της εδρας, το γήπεδο Μυτιλήνης”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.